• Legutóbbi
Intelligens termosztát,PID Digitális Hőmérséklet Szabályzó,Magas Érzékenység Hőmérséklet-Vezérlő Relé+SSR Kimenet (REX-C900)

Intelligens termosztát,PID Digitális Hőmérséklet Szabályzó,Magas Érzékenység Hőmérséklet-Vezérlő Relé+SSR Kimenet (REX-C900)

Buyers rating:
HUF 1.00

Áruk mennyisége

✿【PONTOS HŐMÉRSÉKLET-szabályozás】Ez a nagy érzékenység hőmérséklet intelligens vezérlő használja nagy pontosságú behozott chip, amely vezérli a PID control and self-tuning irányítaniA hőmérséklet-szabályozó pontossága 1.0, pontos hőmérséklet-szabályozás vagy erős stabilitást. ✿【KETTŐS KIJELZŐ ABLAK】Ez a hőmérséklet intelligens vezérlő egy egyszerű, levehető shell, amely alkalmas arra, karbantartás, telepítés, valamint a funkció a multi-funkció beállítása méter.Elfogadott patch-technológia, hosszú élettartam, pontos hőmérséklet-szabályozás, valamint a magas érzékenység. ✿【TERMÉK JELLEMZŐI】Ez a hőmérséklet intelligens vezérlő egy egyszerű, levehető shell, amely alkalmas arra, karbantartás, telepítés, valamint a funkció a multi-funkció beállítása méter.Elfogadott patch-technológia, hosszú élettartam, pontos hőmérséklet-szabályozás, valamint a magas érzékenység. ✿【TERMÉK INFORMÁCIÓ】Az intelligens hőmérséklet szabályozó modell REX-C900, a kimeneti mód RELÉ + SSR, a vezérlő mérete 3.8 a feszültség 220 VAC, a hőmérséklet tartomány 0-400℃, valamint a termék energiafogyasztása kevesebb, mint 10 VA, biztonságos, Nagy teljesítmény, hosszú élettartam. ✿【Csomaglista】Ez a PID digitális hőmérséklet szabályzó csomagolás lista tartalmazza az 1 hőmérséklet szabályozó, 2 rögzítő csavarokat, majd a felhasználói kézikönyvben.Vannak termékek bevezetése a felhasználói kézikönyv, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van, mi lesz az első Alkalom, hogy a válasz, valamint a minőségi szolgáltatás. ✿【PONTOS HŐMÉRSÉKLET-szabályozás】Ez a nagy érzékenység hőmérséklet intelligens vezérlő használja nagy pontosságú behozott chip, amely vezérli a PID control and self-tuning irányítani.A hőmérséklet-szabályozó pontossága 1.0, pontos hőmérséklet-szabályozás vagy erős stabilitást. ✿【KETTŐS KIJELZŐ ABLAK】Ez a hőmérséklet intelligens vezérlő egy egyszerű, levehető shell, amely alkalmas arra, karbantartás, telepítés, valamint a funkció a multi-funkció beállítása méter.Elfogadott patch-technológia, hosszú élettartam, pontos hőmérséklet-szabályozás, valamint a magas érzékenység.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik