• Legutóbbi
GeeekPi BBC Micro:kicsit V2.2 Tábla Micro USB Kábel Akkumulátor tartó Kódolás, illetve a Programozás(Nem Tartalmazza az Elemeket)

GeeekPi BBC Micro:kicsit V2.2 Tábla Micro USB Kábel Akkumulátor tartó Kódolás, illetve a Programozás(Nem Tartalmazza az Elemeket)

Buyers rating:
HUF 3.33

Áruk mennyisége

Microbit V22 egy továbbfejlesztett változata az eredeti micro : kicsit felvázoló egy beépített hangszóró, mikrofon, érintésérzékelő, valamint több számítási teljesítmény!.A micro : kicsit teljesen programozható, így egyszerűen készíthet a saját játékok, zene, sőt, irányítani a robotok.A Gazdag Perifériák, 2,4 GHz-es aránnyal, majd a Bluetooth 5.0, a lehetőségek végtelenek. 25 egyedileg programozható Led-ek, 2 programozható gombok.Csomag tartalma : 1x micro : kicsit v2.2, 1x USB kábel 1x elemtartó(Nem Tartalmazza az Elemeket).2 egy továbbfejlesztett változata az eredeti micro : kicsit felvázoló egy beépített hangszóró, mikrofon, érintésérzékelő, valamint több számítási teljesítmény!.A micro : kicsit teljesen programozható, így egyszerűen készíthet a saját játékok, zene, sőt, irányítani a robotok.A Gazdag Perifériák, 2,4 GHz-es aránnyal, majd a Bluetooth 5.0, a lehetőségek végtelenek. 25 egyedileg programozható Led-ek, 2 programozható gombok.Csomag tartalma : 1x micro : kicsit v2.2, 1x USB kábel 1x elemtartó(Nem Tartalmazza az Elemeket). 25 LED mátrix a fórumon, ahol léptessen a üzenetek, vagy számok megjelenítése.Gyorsulásmérő, hogy érzékeli mozgalom, vagy dönthető.Bluetooth-kapcsolat, hogy kölcsönhatásba lépnek az interneten, vagy egyéb eszközök. 2 a felhasználói input gomb.Micro USB-kapcsolat használatához a PC programozás.Port egy akkumulátort.ARM Cortex-M4-es CPU.Beépített hangszóró, mikrofon. 20 pin szélén csatlakozó végig az alján a deszka.A Csomag Tartalmazza : . 1x Micro : kicsit V2. 1x Elemtartó(Nem Tartalmazza az Elemeket). 1x Micro USB-kábel segítségével.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik