• Legutóbbi
Anti-Slip Macska Matrac Lélegző Pad Király Pet Matrac Kellékek Hűtő pad a Kis Kutyák/Macskák/Szakállas Sárkányok (Zöld, L Alakú)

Anti-Slip Macska Matrac Lélegző Pad Király Pet Matrac Kellékek Hűtő pad a Kis Kutyák/Macskák/Szakállas Sárkányok (Zöld, L Alakú)

Buyers rating:
HUF 1656.00

Áruk mennyisége

◆ Ez egy hideg ágybanEz a hűvös alvó egy szőtt nemzetség, természetes jó érzés, jó légáteresztő, ami a kis állat, mint az alvás, nem fülledt. ◆ Célja a kis, közepes, háziállat (alkalmas kisállatok akár 44 lbs), nem alkalmas a nagy kutyák. ◆ A szélén a matrac beépített gyöngy, teljes nyomás, akkor érdekel a kisállat nyakcsigolya, növeli a kényelmet, valamint a kamat. ◆ , Ez az ágy, könnyen tisztítható.Lehet mosni, lehet mosni. ◆ Alján csúszásgátló részecskék, hogy megakadályozzák, hogy csúszik. ◆ Nyáron túl meleg van, nincs étvágya A földön túl hideg, nedves kényelmetlen A légkondícionáló túl hideg, könnyen megbetegszik A kanapé túl meleg, nem akarom, hogy feküdjön le Ezt a hűvös alvó / HŰTÉS ÁGY, Képes megoldani a pet nyári probléma, hadd mély alvás, tartsa hűvös, magas hőmérsékleten.3 cm Súly : körülbelül 1,1 kg. ◆ Megjegyzés : 1. Kézi mérések, kérem, engedje meg, 1-3 cm-es különbség. Az eltérés következtében a képernyőn, a színek kissé eltérhetnek a maga, kérem, engedje meg.Szolgáltatások : Ha bármilyen kérdése van, vagy elégedetlen ezt a terméket, kérjük küldjön nekünk egy e-mailt, mi lesz az ön számára kielégítő megoldást. ◆ Ez egy hideg ágyban.Ez a hűvös alvó egy szőtt nemzetség, természetes jó érzés, jó légáteresztő, ami a kis állat, mint az alvás, nem fülledt. ◆ Célja a kis, közepes, háziállat (alkalmas kisállatok akár 44 lbs), nem alkalmas a nagy kutyák. ◆ A szélén a matrac beépített gyöngy, teljes nyomás, akkor érdekel a kisállat nyakcsigolya, növeli a kényelmet, valamint a kamat. ◆ , Ez az ágy, könnyen tisztítható.Lehet mosni, lehet mosni. ◆ Alján csúszásgátló részecskék, hogy megakadályozzák, hogy csúszik. ◆ Nyáron túl meleg van, nincs étvágya A földön túl hideg, nedves kényelmetlen A légkondícionáló túl hideg, könnyen megbetegszik A kanapé túl meleg, nem akarom, hogy feküdjön le Ezt a hűvös alvó / HŰTÉS ÁGY, Képes megoldani a pet nyári probléma, hadd mély alvás, tartsa hűvös, magas hőmérsékleten.3 cm Súly : körülbelül 1,1 kg. ◆ Megjegyzés : 1. Kézi mérések, kérem, engedje meg, 1-3 cm-es különbség. Az eltérés következtében a képernyőn, a színek kissé eltérhetnek a maga, kérem, engedje meg.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

DIL Csont Száraz Lány Kutya-Mosó Készlet
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

DIL Csont Száraz Lány Kutya-Mosó Készlet

Ultra NedvszívóA mikroszálat húzza a nedvességet a kisállat kabát.Vonzza a laza bundája szőr.Többször felhasználható, tartós, gyorsan száradó.Mosni Hideg Vízben, Ne Használ

HUF 3473.10
Egy emlékmű, urna a kutya hamvait, a kutya szobor, ArtDog
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Egy emlékmű, urna a kutya hamvait, a kutya szobor, ArtDog

ARTDOG GYŰJTEMÉNYMérések adott az alábbi : .7" magassága 19cm / 7.5" szélesség, 1929cm / 7.4" képátlójú, 2kg / 4.Urna a kutya szobor : 22cm / 8.7" magassága 19cm / 7.5" széless

HUF 21860.10