• Legutóbbi
AOZU Kiskutya Wc, Háló Belső Kerítés Kutya Szobatiszta Tálca Hordozható Cserélhető a Szimulált Falra Hím Kutyák a Kis Kutyák(Rózsaszín)

AOZU Kiskutya Wc, Háló Belső Kerítés Kutya Szobatiszta Tálca Hordozható Cserélhető a Szimulált Falra Hím Kutyák a Kis Kutyák(Rózsaszín)

Buyers rating:
HUF 0.33

Áruk mennyisége

【FIGYELMES DESIGN】 : Nincs több szakadt pelenka párna, megakadályozhatja, hogy a háziállatok bejutását a képzés mat vagy az újság, hogy a változó mat rack megnyomásával be-vagy kikapcsolása, nem is kell pazarolni a pénzt a képzés mat vagy az újság, a pénztárca lesz boldog! 【HASZNÁLATA EGYSZERŰ, TISZTA】Kutya wc cserélhető hálós rács teszi tisztítása könnyű.Csak öblítse ki a dupla réteg, szappanos vízzel.Képesek elnyelni a körülbelül 1 liter vizelet.Az egyszerű eszköz teszi, hogy nagyon kényelmes számunkra, hogy mossa meg, majd száraz.Ön is készítsen pelenka előre, majd tedd őket a macskaalmot.Ideális elfoglalt kutya tulajdonosok. 【TOVÁBB PAWS SZÁRAZ】Vizelet áramlását közvetlenül a wc-pad tartó, a kutya wc tartani a pet lábát, száraz, tiszta.Felejtsd el felmosó vagy nedves porszívók.Mancsai ne forduljon közvetlenül a pad, elősegíti az egészséges életmód, kerülje a bakteriális fertőzés is megvédje magát, a család a fertőzés. 【ÁL FALI WC】Wc szimulált fal több alkalmas hím kutyák.Könnyen telepíthető, csak csatlakoztassa a hálózatba.Ideális elfoglalt kutya tulajdonosok.A kutya wc-készült, magas minőségű műanyag.Alkalmas kisebb kutyák vagy kiskutyák (ajánlott súlya alatt 15 kilót). 【100% MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI】Mi nagyon bízik abban, hogy a minőségi ez a kutya képzés wc-pad, illetve garanciát vagy visszatérítés érte.Kérjük, hogy elérje velünk, ha bármilyen kérdése van a vásárlás.Megoldja a problémát, hogy 24 órán belül. 【FIGYELMES DESIGN】 : Nincs több szakadt pelenka párna, megakadályozhatja, hogy a háziállatok bejutását a képzés mat vagy az újság, hogy a változó mat rack megnyomásával be-vagy kikapcsolása, nem is kell pazarolni a pénzt a képzés mat vagy az újság, a pénztárca lesz boldog!. 【HASZNÁLATA EGYSZERŰ, TISZTA】Kutya wc cserélhető hálós rács teszi tisztítása könnyű.Csak öblítse ki a dupla réteg, szappanos vízzel.Képesek elnyelni a körülbelül 1 liter vizelet.Az egyszerű eszköz teszi, hogy nagyon kényelmes számunkra, hogy mossa meg, majd száraz.Ön is készítsen pelenka előre, majd tedd őket a macskaalmot.Ideális elfoglalt kutya tulajdonosok.

Az áru jellemzői

Item Type:
 Dog Toilet
Material:
Plastic
Product Size:
Approx. 46.4 x 35.4 x 23.6cm / 18.3 x 13.9 x 9.3in
Weight:
 Approx. 1083g / 38.2oz
Package List:
1 x Dog Toilet1 x Removable Post:
1 x Wall:

Vásárlók, ahogy tetszik

Armarkat Új Hordozható Pet Toll, Járóka PP001B
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Armarkat Új Hordozható Pet Toll, Járóka PP001B

Fő anyag : 600 D OxfordPVCvel bevont+hálóMéretek : 24"x49"x49" L : 19*24*8 Panels.A poliészter cipelni bag.Hordozható Járóka, hogy Kint vagy Bent.Fő anyag : 600 D OxfordPVCvel bevon

HUF 4317.30
Petkin Bambusz Kefe - 2 Oldalas
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Petkin Bambusz Kefe - 2 Oldalas

Lehet használni a közép , illetve hosszú szőrű fajtákEcset abba az irányba, haj, amilyen gyakran csak szükséges.Pinoldalán a legjobb használt kemény gubanc.Elem Csomag Súly : 3

HUF 2.33