• Legutóbbi
Gaeirt Pet Alszik Mat, Mosható, Puha, 4cm / 1.6 Vastagságú Vízhatlan Alsó Kerek Pet Alszik Mat Kültéri(S, Tej, Tea, Szürke)

Gaeirt Pet Alszik Mat, Mosható, Puha, 4cm / 1.6 Vastagságú Vízhatlan Alsó Kerek Pet Alszik Mat Kültéri(S, Tej, Tea, Szürke)

Buyers rating:
HUF 2.00

Áruk mennyisége

PUHA ANYAGA : A kör pet alszik mat készült utánozni nyúl gyapjú, így a kisállat egy bőr baráti kapcsolatotCSÚSZÁSMENTES ALSÓ : Az alsó kopásálló, tartós, vízálló, nem könnyű mozgatni.6 vastagságú kényelmesebb.A KIS LABDA : egy kis labdát design, macskák lehet szórakozni.Nem haj, szőr tapadás, védi a haza, a felesleges szőr.EGYSZERŰ : A kör pet alszik pad is óvatosan gép, mosott, szárított alacsony hőmérséklet fenntartása érdekében hosszú távú.KÖNNYEN hordozható : A hordozható, könnyű kialakítás biztosítja a kényelmes alvás hely kisállatok az út során.PUHA ANYAGA : A kör pet alszik mat készült utánozni nyúl gyapjú, így a kisállat egy bőr baráti kapcsolatot.CSÚSZÁSMENTES ALSÓ : Az alsó kopásálló, tartós, vízálló, nem könnyű mozgatni.6 vastagságú kényelmesebb.A KIS LABDA : egy kis labdát design, macskák lehet szórakozni.Nem haj, szőr tapadás, védi a haza, a felesleges szőr.EGYSZERŰ : A kör pet alszik pad is óvatosan gép, mosott, szárított alacsony hőmérséklet fenntartása érdekében hosszú távú.KÖNNYEN hordozható : A hordozható, könnyű kialakítás biztosítja a kényelmes alvás hely kisállatok az út során.Szolgáltatás : 1. PUHA ANYAGA : A kör pet alszik mat készült utánozni nyúl gyapjú, így a kisállat egy bőr baráti kapcsolatot. CSÚSZÁSMENTES ALSÓ : Az alsó kopásálló, tartós, vízálló, nem könnyű mozgatni.6 vastagságú kényelmesebb. A KIS LABDA : egy kis labdát design, macskák lehet szórakozni.Nem haj, szőr tapadás, védi a haza, a felesleges szőr. EGYSZERŰ : A kör pet alszik pad is óvatosan gép, mosott, szárított alacsony hőmérséklet fenntartása érdekében hosszú távú . KÖNNYEN hordozható : A hordozható, könnyű kialakítás biztosítja a kényelmes alvás hely kisállatok az út során.Specifikáció : Elem Típus : Kerek Pet Alszik Mat Material : Utánzás Nyúl Wool Thickness : Kb.6 a Csomag Lista : 1 x Round Pet Alszik Mat Note : 1.Lehet, hogy egy kis mennyiségű hajhullás az első használat során, ami a normál tartományon belül. Kérem, engedje meg, 2‑3cm / 0.8‑1in hiba miatt kézi mérés.

Az áru jellemzői

Item Type:
Round Pet Sleeping Mat
Material:
Imitation Rabbit Wool
Thickness:
Approx. 4cm / 1.6in
Package List:
1 xRound Pet Sleeping Mat:
Note:
1.There may be a small amount of hair loss during the first use, which is within the normal range.2. Please allow 2‑3cm / 0.8‑1in error due to manual measurement.:

Vásárlók, ahogy tetszik

Booda Triple Play Közepes Játék Kutya, Majom
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Booda Triple Play Közepes Játék Kutya, Majom

Multi használja interavtice játékEgyesíti egy plüss játék kötéllel, egy labda.Egyéni vagy interaktív játék.A kutyák tug, rágni, vagy hozzon.Tartalmaz egy nyávogós is.Multi h

HUF 3.33