• Legutóbbi
AHERO 2 az 1-ben kutyasíp&Klikkelő, Kutya Kiképző Eszköz, Hogy a Kutyák hozzád,hagyd Abba az Ugatást,Viselkedés Aids(Fehér)

AHERO 2 az 1-ben kutyasíp&Klikkelő, Kutya Kiképző Eszköz, Hogy a Kutyák hozzád,hagyd Abba az Ugatást,Viselkedés Aids(Fehér)

Buyers rating:
HUF 4230.00

Áruk mennyisége

【Multi-function】kutyasíp, valamint Klikkelő együttes, amelyet fel lehet használni a viselkedés korrekció, megakadályozva ugat, harap bútor, stb meg is idézte enni, gyere vissza, hogy elhozza a kutya láncon;. 【Kényelmes Keze】A Kutya Képzés Síp készült környezetbarát anyagok,széf, szagtalan.Ami fogad el, ergonomikus kialakítás, a gomb alakú illik a görbület az ujjak, a markolat kényelmes;. 【Könnyen Használható】Enyhén nyomja a kapcsolót, vagy fütyülni,a Magas Pályán kutyasíp, hogy egy éles hang,amely magas elismerést, erős, átható.A kutyák egy bizonyos távolságon belül könnyen hallom a hangot;. 【Könnyen hordozható】Beépített puha gumi karkötő nylon lóg nyakán kötél, ami lehet viselni, a kéz, vagy a nyak, könnyen hordozható, otthon a szabadban;. 【Figyelmet Kérjük,】 Ha még soha nem használta a távirányító, vagy fütyülni, hogy a kutyák,ez a tétel lehet dolgozni, kis őket az elején,lehet, hogy nem követni idear,bele fog telni egy kis idő, meg türelem, hogy megtanítja őket, mit jelent a hang a sípot, s távirányító. 【Multi-function】kutyasíp, valamint Klikkelő együttes, amelyet fel lehet használni a viselkedés korrekció, megakadályozva ugat, harap bútor, stb. meg is idézte enni, gyere vissza, hogy elhozza a kutya láncon;. 【Kényelmes Keze】A Kutya Képzés Síp készült környezetbarát anyagok,széf, szagtalan.Ami fogad el, ergonomikus kialakítás, a gomb alakú illik a görbület az ujjak, a markolat kényelmes;. 【Könnyen Használható】Enyhén nyomja a kapcsolót, vagy fütyülni,a Magas Pályán kutyasíp, hogy egy éles hang,amely magas elismerést, erős, átható.A kutyák egy bizonyos távolságon belül könnyen hallom a hangot;. 【Könnyen hordozható】Beépített puha gumi karkötő nylon lóg nyakán kötél, ami lehet viselni, a kéz, vagy a nyak, könnyen hordozható, otthon a szabadban;. 【Figyelmet Kérjük,】 Ha még soha nem használta a távirányító, vagy fütyülni, hogy a kutyák,ez a tétel lehet dolgozni, kis őket az elején,lehet, hogy nem követni idear,bele fog telni egy kis idő, meg türelem, hogy megtanítja őket, mit jelent a hang a sípot, s távirányító.Kutyasíp,2 az 1-ben Kutya Képzés Sípot a Klikker,AHERO Csendes kutyasíp, Hogy a Kutyák hozzád,hagyd Abba az Ugatást,Viselkedés Aids,Magas Pályán kutyasíp a Nylon Póráz Kábel Gumi Karkötő.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik