• Legutóbbi
Vinil Grafika Matrica Készlet Lakókocsi LAKÓKOCSI Lakókocsi Mindkét Oldalon,a Fekete-Szürke Matricák

Vinil Grafika Matrica Készlet Lakókocsi LAKÓKOCSI Lakókocsi Mindkét Oldalon,a Fekete-Szürke Matricák

Buyers rating:
HUF 2.00

Áruk mennyisége

1 Nagy méretű, alkalmas a nagy járművek. Vízálló, öntapadó,hosszabb élettartam. Speciális autó matrica anyag, textúra, mint autó festék, vízálló, nap-bizonyíték pedig colorfast. DIY saját, személyre szabott autót, hogy az autó stílusos. Nagy méretű, alkalmas a nagy járművek. Vízálló, öntapadó,hosszabb élettartam. Speciális autó matrica anyag, textúra, mint autó festék, vízálló, nap-bizonyíték pedig colorfast. DIY saját, személyre szabott autót, hogy az autó stílusos.A Lakóautó, LAKÓKOCSI Lakókocsi Csíkos Grafika (Két oldalon) Vinil-Grafikus Készlet Matricák Autó Stickers Features : 1. Nagy méretű, alkalmas a nagy járművek. Vízálló, öntapadó,hosszabb élettartam. Speciális autó matrica anyag, textúra, mint autó festék, vízálló, nap-bizonyíték pedig colorfast. DIY saját, személyre szabott autót, hogy az autó stílusos.Műszaki adatok : Méret : 150*29cm/104*19cm/60*12cm Color : Fekete+grey Quantity : 6pc Packing lista : 6 x Autó Matrica (mint a képen látható), Hogyan kell telepíteni : Tiszta a rész, hogy beilleszthető.Húzza vissza az autó matrica. (felhívjuk a figyelmet, hogy a vissza a matrica, ne távolítsa el az oldalon a matricát az egész eszköz) Hely a kocsiban beállítási helyzetbe, majd dugja az egyik oldalról a másikra.Hulladék a matricák, hogy távolítsa el a levegőt a matricák.Fedezze fel, majd a befejezés. Összes kép már szakmailag kalibrált, de mivel a környezeti fény különböző megjelenítési beállítások a képek, tárgyak látod, lehet, hogy van néhány eltérés, kérlek, bocsáss meg nekem. Az adatok kézzel mért, lehetnek eltérések, de ez nem befolyásolja a használatát.

Az áru jellemzői

Size:
150*29cm/104*19cm/60*12cm
Color:
Black+grey
Quantity:
6pc
Packing list:
6 x Car Sticker (as the picture shown):
How to install:
Clean the part to be pasted.:
Peel back the car sticker. (please pay attention to the back of the sticker, do not remove the side of the sticker from the entire device):
Place it in the car adjustment position and stick it from one side to the other.:
Scrap the stickers to remove air from the stickers.:
Discover it and finish.:
Note:
1. All pictures have been professionally calibrated, but due to the ambient light and different display device settings, the pictures and items you see may have some deviations, please forgive me.:
2. The data is manually measured, there may be some deviations, but it does not affect the use. :

Vásárlók, ahogy tetszik

Subzero 14125 11 MAXX-Lehúzó Erő
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Subzero 14125 11 MAXX-Lehúzó Erő

· MAXXErő offset jég aprítók könnyen átvágja a jég · 4" széles Rugalmas Penge megfelele az üveg teljes kaparás szélesség · Gumi markolat a végső ellenőrzést.Egy 11" MAXXL

HUF 0.67
Piros emeletesbusz 105 Fedezni Vontató Bár
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Piros emeletesbusz 105 Fedezni Vontató Bár

Célja, hogy fedezze a kocsi oldalán, Gyorsan Bontja meg keresztfa, amikor a vontató bár megszakadKészült nagy teherbírású tengeri minőségű fekete vinil.Kézzel készített, amely

HUF 4730.40