• Legutóbbi
UPKOCH Arany Dekoráció, Torta Vágás Meghatározott Pite Szeletelő Pite Szerver Torta Torta Szerver Torta Szeletelő Pite Szerver Jogosultja:

UPKOCH Arany Dekoráció, Torta Vágás Meghatározott Pite Szeletelő Pite Szerver Torta Torta Szerver Torta Szeletelő Pite Szerver Jogosultja:

Buyers rating:
HUF 8208.00

Áruk mennyisége

Rozsdamentes AcélTÉSZTA VÁGÓ A fogazott szelet keresztül pizza vagy sütemény könnyedén.SZENDVICS LAPÁT Mirror, valamint borítás, könnyen mosható, tiszta.Tortavágó KÉSSEL VÁGÓ Ergonómikus kialakítás a könnyű, kényelmes felvágni a tortát.TORTA SZERVER PITE SZERVER SPATULÁVAL Készült anyag tartós használatra.ROZSDAMENTES ACÉL PIZZA LAPÁT . EGY nagy ajándék, hogy a barátom, meg a család.Csomag tartalma 1 x torta lapát Tulajdonságok - fogazott, hogy a szelet keresztül pizza vagy sütemény könnyedén. - Szín : Fekete. - Mirror, valamint borítás, könnyen mosható, tiszta. - Anyaga : Rozsdamentes Acél.7x1cm - Ergonómikus kialakítás a könnyű, kényelmes felvágni a tortát. - Készült anyag tartós használatra. - Egy nagy ajándék, hogy a barátom, meg a család.Áru Leírása Készült anyag, hosszú ideig használható.Küldje el a barátok, akik sütök tortát, mint egy ajándék.Könnyen mosható, tiszta, tisztítás után, csak egy újat.Egy gyakorlati nélkülözhetetlen konyhai eszköz, amit megérdemelsz.Ergonómikus kialakítás a könnyű, kényelmes felvágni a tortát.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik