• Legutóbbi
Márvány Arany Újrafelhasználható Jeges Kávé Ujj fogantyúval Neoprén Kupa-a Hüvely, A Szóda, Kávé, Tea, Italok, Sör (Közepes 24 - 28 oz)

Márvány Arany Újrafelhasználható Jeges Kávé Ujj fogantyúval Neoprén Kupa-a Hüvely, A Szóda, Kávé, Tea, Italok, Sör (Közepes 24 - 28 oz)

Buyers rating:
HUF 1079.10

Áruk mennyisége

【Tartós Anyag】Ez a jeges kávé hüvely, anyaga nagy sűrűségű strapabíró neoprén rugalmas varrás, amely ellenáll a szakaszon meg lehet hajtaniA fogantyú teszi a kupa könnyebb tartani, könnyen tisztítható, de gyorsan szárad, valamint segít megőrizni a jeges italok már a hűvösebb. 【Kiömlés megakadályozására, Páralecsapódás, illetve a Rendetlenség】Ezek a kávé ujjú tartsa a kezét a meleg, száraz, a kupa szigetelő hüvely akadályozza meg, hogy nedves a vízcseppek után az italt csapódott le, kerülje csöpög a ruhák, autók, bútorok, stb.Élvezze az italt szabadon anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy milyen gyorsan elolvad. 【Jó Szakaszon】Az italt ujjú sztreccs, hogy illeszkedjen a különböző jeges kávét iszik, más népszerű márkák üveg vizet, majd forgatagban. 【Újrafelhasználható】búcsút elvesztegetett eldobható pohár ujjú, az elegáns, újrafelhasználható kávé ujjú.Könnyű, tiszta, egyszerűen kidobta a mosógép vagy az öblítés a mosogatóba. 【Ideális Ajándék】tartsd meg magadnak, vagy ossza meg barátaival, családjával vagy kollégáival!Ez egy ideális ajándék születésnapra, Karácsony, anyák Napja, Valentin Nap, stb. 【Tartós Anyag】Ez a jeges kávé hüvely, anyaga nagy sűrűségű strapabíró neoprén rugalmas varrás, amely ellenáll a szakaszon meg lehet hajtani.A fogantyú teszi a kupa könnyebb tartani, könnyen tisztítható, de gyorsan szárad, valamint segít megőrizni a jeges italok már a hűvösebb. 【Kiömlés megakadályozására, Páralecsapódás, illetve a Rendetlenség】Ezek a kávé ujjú tartsa a kezét a meleg, száraz, a kupa szigetelő hüvely akadályozza meg, hogy nedves a vízcseppek után az italt csapódott le, kerülje csöpög a ruhák, autók, bútorok, stb.Élvezze az italt szabadon anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy milyen gyorsan elolvad. 【Jó Szakaszon】Az italt ujjú sztreccs, hogy illeszkedjen a különböző jeges kávét iszik, más népszerű márkák üveg vizet, majd forgatagban. 【Újrafelhasználható】búcsút elvesztegetett eldobható pohár ujjú, az elegáns, újrafelhasználható kávé ujjú.Könnyű, tiszta, egyszerűen kidobta a mosógép vagy az öblítés a mosogatóba. 【Ideális Ajándék】tartsd meg magadnak, vagy ossza meg barátaival, családjával vagy kollégáival!Ez egy ideális ajándék születésnapra, Karácsony, anyák Napja, Valentin Nap, stb.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Pedálos Hárfát Utazási Bögre
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Pedálos Hárfát Utazási Bögre

Ez akkor is érvényes, 14 oz értékű folyékony, majd jön egy könnyű markolat, valamint a hüvelykujj többiA kúpos alsó elfér egy szabványos pohártartó.Fedél dia megnyitása, i

HUF 7308.00