• Legutóbbi
Mobestech Billentyűzet RMOVAL Ecset - a Különböző Számítógép Kefék lehet Használni, hogy Tiszta, mély, Nehezen tisztítható Területeken.

Mobestech Billentyűzet RMOVAL Ecset - a Különböző Számítógép Kefék lehet Használni, hogy Tiszta, mély, Nehezen tisztítható Területeken.

Buyers rating:
HUF 2303.10

Áruk mennyisége

SZÁMÍTÓGÉP KÉPERNYŐJÉN ECSET Túlzott hatással lesz a normál használat élet a számítógép, így rendszeres tisztítása elengedhetetlen!MINI KEFE DUSTER Lehet adni, mint egy ajándék, hogy a család barátja, az elektronikus tisztítás.HORDOZHATÓ TISZTÍTÓ KEFE . Nem, , elsöpörni a felszínén a PCB, valamint az igazgatóság érzékeny eszközök.SZÁMÍTÓGÉP TISZTÍTÓ KEFE KIT . biztosítunk teljes körű tisztító kefe a számítógép.BILLENTYŰZET RMOVAL ECSET Különböző számítógép kefék lehet használni, hogy tiszta, mély, nehezen tisztítható területeken.Ez alaposan tisztítsa meg a számítógépet, miközben biztonságos, nagyon hasznos eszköz!.A csomag Lista 30 x kefe 6 x csipesz Jellemzők - Méret : 17.39in - adunk egy teljes készlet tisztító kefe a számítógép. - Jön az 5 különböző ecsetek, valamint 1db csipesz, hogy a tisztítás a munka is könnyebbé válik. - Szín : Fekete - Különböző számítógép kefék lehet használni, hogy tiszta, mély, nehezen tisztítható területeken.Ez alaposan tisztítsa meg a számítógépet, miközben biztonságos, nagyon hasznos eszköz! - A billentyűzet a kefe antisztatikus, tehát biztonságos a használata áramköri kártyák, alaplapok, illetve belső elektronikus eszközök!Használhatja bizalommal! - Anyag : PVC - Túlzott, illetve befolyásolja a normál használat élet a számítógép, így rendszeres tisztítása elengedhetetlen!Áru Leírása keres egy profi, megfizethető számítógép, elektronikai tisztító kefe szett?Ön keres egy erős, eszköz, amely képes több feladat egyszerre?Ha igen, akkor ne keressen tovább!A számítógép, elektronikai tisztító kefe szett kell, hogy megfeleljen az ön igényeinek.az egyik legjobb választás az ön számára.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Irix 45mm f/1.4 Szitakötő a Pentax
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Irix 45mm f/1.4 Szitakötő a Pentax

Sima bokeh 77mm első szűrő szál.Levehető napellenző.Belső élességállítás.Időjárásellenálló szerkezet.Blende vezérlés egyenesen a kamera.A kamera fókusz jelzés támogatá

HUF 0.33
GoPro Bodyboard Mount (GoPro Hivatalos Mount)
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

GoPro Bodyboard Mount (GoPro Hivatalos Mount)

Mount a Go Pro a bodyboard, puhatop vagy hab szörfdeszka / SUPKompatibilis táblák 1.5" 3,5" (3,8 cm 8.Elfog POV felvétel közben bodyboarding.Elfog POV felvételt, vagy képeket, míg a

HUF 2.33