• Legutóbbi
MNB Egyetemes 7 No. 5 Újratölthető Akkumulátor Töltő Szett 6 Újratölthető Akkumulátorok No. 5 Újratölthető No. 7 (Méret : NINCS.7)

MNB Egyetemes 7 No. 5 Újratölthető Akkumulátor Töltő Szett 6 Újratölthető Akkumulátorok No. 5 Újratölthető No. 7 (Méret : NINCS.7)

Buyers rating:
HUF 1.33

Áruk mennyisége

★ Újratölthető akkumulátorok a #1 leghosszabb élettartamú akkumulátor egy feltöltéssel (az újratölthető AA méretű, egy feltöltéssel ugyanazon az eszközön) ★ Újratölthető elem töltődik 12 hónap, amikor nem használja. ★ Fel nem használt akkumulátorok garantált, hogy az utolsó 3 évben. ★ Akkumulátorok feltölthetők 100-szor.Az újratölthető akkumulátorok vannak feltöltve, használatra készen. ★ Ideális vezeték nélküli videó játék vezérlők, bébi játékok, vezeték nélküli elektronika többet.Termék Neve : Újratölthető Battery Specifications : 6 x 5-ös Számú elem + charger6 x 7. az elemek + charger Power ellátás : akkumulátor használatra.A termék használata : távirányító, mikrofon, játékok, rádió, stb.Extra hosszú akkumulátor élettartam .Alacsony önkisülés.Újratölthető akkumulátor biztosítja a kiváló hosszú távú teljesítményét.Hosszú élettartam - akár 1200 feltöltés.Nincs memória hatás az akkumulátort.Megtartja 80% - a kezdeti kapacitás 3 év után a tárolás.Széles alkalmazási - Általánosan használják a mindennapi alkalmazások, mint a távirányítós játékok, kerti lámpák, órák, elemlámpák, távirányító, vezeték nélküli egér vagy billentyűzet, sokkal több.Gyárilag feltöltött - kézhezvételét Követően használhatja a termék azonnal, vagy töltse fel teljesen a legjobb élmény.Biztonságos, megbízható - Biztosítja a hosszú távú, stabil kimeneti feszültség, amely ellenáll a hideg, magas hőmérsékletnek megfelelő működését szélsőséges környezetben.Elnézést a kis különbség miatt eltérő monitor felbontás!★Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.Reméljük, hogy van egy jó vásárlási élmény.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Tamron Érintse Meg A--Konzol Nikon, Fekete
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Tamron Érintse Meg A--Konzol Nikon, Fekete

A firmware frissítés a kompatibilis objektívekTestre funkciók a kiválasztott lencséket.Ingyenes Tamron ÉRINTSE meg aUtility for Mac vagy PC.Most már frissíteni a firmwarea kiválasz

HUF 1.00