• Legutóbbi
Anekdota 2023 Tervező. Napi, Heti, illetve Havi Tervező 2023. Elérni A Célokat E Heti Tervező, A5 méret, Keménytáblás Menetrend.

Anekdota 2023 Tervező. Napi, Heti, illetve Havi Tervező 2023. Elérni A Célokat E Heti Tervező, A5 méret, Keménytáblás Menetrend.

Buyers rating:
HUF 3.00

Áruk mennyisége

NEM úgy, MINT MINDEN MÁS TERVEZŐ : Mi volna a következő lépés a tervező tervezési, találd ki, hogy mit munkafolyamat rendszer igazán sikeres emberek kezelheti, illetve a célok eléréséhez minden egyes szakaszában a munkaPONTOS RENDSZER : egy pontos rendszer, amely előre visz hosszú távú célok & stratégiai tervezés elhelyezésével, havi, heti & napi célokat elérni ezeket a célokat.Azt tervezték, ez 2023 havi tervező alapján általában a sikeres fellépések férfi & nő, aki épített sikeres vállalkozások & sikeres karrier.ELÉRJE A CÉLJAIT : Mi kell ahhoz, hogy hozzon létre & elérni az ember célja?Egyértelmű nyilatkozatot a célra, egy pontos terv elérni őket, a képesség, hogy fenntartsák a személyes meggyőződés, annak ellenére, kudarcok, & a folyamatos teljesítése havi, heti & napi célokat, hogy az egész eredmények & célt elérni.A tervező célja az volt, hogy erre a célra csak.DESIGN & QUALITY : terveztük ezt a 2023 tervező heti, illetve havi praktikum, a igazgatja anyagok & válogatott színek, a minőségi krémet papír & kötelező, azt akartuk, hogy a termék egy érzés, valami extra, amikor elérte érte minden nap.NAPI MUNKAFOLYAMAT : Ez a tervező célja az volt, hogy elég hely, hogy alaposan szerkezet a nap.Egy teljes oldal, kijelölt, a napi tervezés, a havi tervező 2023-2024 26 hét nap mint nap elrendezés, hogy szervezze meg a menetrend, a napi teendő, s megszervezni a napi tevékenységek, találkozók, megjegyzések, ötletek.NEM úgy, MINT MINDEN MÁS TERVEZŐ : Mi volna a következő lépés a tervező tervezési, találd ki, hogy mit munkafolyamat rendszer igazán sikeres emberek kezelheti, illetve a célok eléréséhez minden egyes szakaszában a munka.PONTOS RENDSZER : egy pontos rendszer, amely előre visz hosszú távú célok & stratégiai tervezés elhelyezésével, havi, heti & napi célokat elérni ezeket a célokat.Azt tervezték, ez 2023 havi tervező alapján általában a sikeres fellépések férfi & nő, aki épített sikeres vállalkozások & sikeres karrier.ELÉRJE A CÉLJAIT : Mi kell ahhoz, hogy hozzon létre & elérni az ember célja?Egyértelmű nyilatkozatot a célra, egy pontos terv elérni őket, a képesség, hogy fenntartsák a személyes meggyőződés, annak ellenére, kudarcok, & a folyamatos teljesítése havi, heti & napi célokat, hogy az egész eredmények & célt elérni.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

141mm 'Aster Virág Óriás Műanyag Csipesz (CC00070857)
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

141mm 'Aster Virág Óriás Műanyag Csipesz (CC00070857)

141mm x 72mmA diák könnyen rá dokumentumok.Erős tapadás a gazdaság dokumentumok együtt.A design egyik tehetséges tervezők.Is rendelkezésre áll, kisebb méretben.Ezek a műanyag ge

HUF 2.67