• Legutóbbi
T Követni Csatlakozó, T Slot Csatlakozók 4db 100mm Hossz Nagy Pontosságú Könnyű Összeszerelés 30mm Széles Famegmunkáló (Piros)

T Követni Csatlakozó, T Slot Csatlakozók 4db 100mm Hossz Nagy Pontosságú Könnyű Összeszerelés 30mm Széles Famegmunkáló (Piros)

Buyers rating:
HUF 1.67

Áruk mennyisége

Könnyű Összeszerelés : Könnyű súly, kompakt méretben is, a kényelmes közgyűlés gyorsan elkészült néhány percen belülJó Anyag : Elsősorban készült prémium alumínium ötvözetből anyag egy masszív szerkezet, kiváló tartósság, hosszú távú használatra. 4db Összesen : Meg lehet összeszerelni a slot csatlakozó be a nyílásba, hogy tartsa a vasúti, valamint a felületek biztosítják a stabil csúszó.Gyakorlati Alkalmazás : Alkalmas a flip táblázat az elektromos körfűrész, a fafeldolgozó-csatlakozó megkönnyíti a vágás, működését.Nagy Pontosság : Köszönöm, hogy a standard kivitel, a T-track-csatlakozó lehetővé teszi a tökéletes illő, hogy nagymértékben javítja a munka pontosságát.Szolgáltatás : 1. Nagy Pontosság : Köszönöm, hogy a standard kivitel, a T-track-csatlakozó lehetővé teszi a tökéletes illő, hogy nagymértékben javítja a munka pontosságát. Gyakorlati Alkalmazás : Alkalmas a flip táblázat az elektromos körfűrész, a fafeldolgozó-csatlakozó megkönnyíti a vágás, működését. 4db Összesen : Meg lehet összeszerelni a slot csatlakozó be a nyílásba, hogy tartsa a vasúti, valamint a felületek biztosítják a stabil csúszó. Jó Anyag : Elsősorban készült prémium alumínium ötvözetből anyag egy masszív szerkezet, kiváló tartósság, hosszú távú használatra. Könnyű Összeszerelés : Könnyű súly, kompakt méretben is, a kényelmes közgyűlés gyorsan elkészült néhány percen belül.Specifikáció : Elem Típus : T Követni Connector Material : Alumínium alloy Width : Kb.18 in Uses : Faipari DIY tartozékok asztali fűrész csatlakozók elektromos körfűrész flip táblázat.A csomag Lista : 4 x T Nyomon Csatlakozó.

Az áru jellemzői

Item Type:
T Track Connector
Material:
Aluminium alloy
Width:
Approx. 30mm / 1.18in
Uses:
Woodworking DIY accessories and table saw connectors for electric circular saw flip table.
Package List:
4 xT Track Connector:

Vásárlók, ahogy tetszik

Axiális Elektrolit Kondenzátor, 47uF 450V
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Axiális Elektrolit Kondenzátor, 47uF 450V

Axiális Elektrolit KondenzátorTeljesen Új, Ro Hs Complient.Mérete 18 x 32 mm.Tolerancia ±20%, 105 Deg C Axiális Vezet ~35 mmes.Axiális Elektrolit Kondenzátor.Teljesen Új, Ro Hs Comp

HUF 2.00
10DB HEF4069UBT HEF4069 SOP-14
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

10DB HEF4069UBT HEF4069 SOP-14

Ragaszkodunk ahhoz, hogy az általunk forgalmazott termékeket eredeti, illetve autentikvalamint az általunk forgalmazott termékeket minden minőség garantált!A minőségi termékek szig

HUF 1403.10