• Legutóbbi
Rádió Mellkas Heveder Nylon Walkie Talkie Mellkasi Táska Univerzális Kihangosító Állítható Táska Lóg Szolgálatban

Rádió Mellkas Heveder Nylon Walkie Talkie Mellkasi Táska Univerzális Kihangosító Állítható Táska Lóg Szolgálatban

Buyers rating:
HUF 0.33

Áruk mennyisége

Felszabadítani a kezét : Viseljen mellkasi csomag a test különböző módokon, ingyenes kihangosító, s tégy, amit akarszTöbbszörös tárolás : amellett, hogy a képesség, hogy elhelyezésére walkie-talkie, ez is tartalmaz operációs eszközök, mobiltelefonok vagy egyéb elemek, jó társ munka, kötelesség, műhelyek.Személyiség Méret : Három-gyűrű beállítása heveder rendszer alkalmas kétirányú rádiók különböző formájú, méretű.A hossza pedig derék kerülete, az mind zseb állítható, hogy több, kényelmes viselet.Állítható Mellkas Elülső Csomag : Állítható pántok szabadon lehet feszített, kényelmes viselet, alkalmas minden méretben.Antenna védelem : A függőleges elhelyezése a rádió javítja a vételt, valamint kiterjeszti antenna élet. Felszabadítani a kezét : Viseljen mellkasi csomag a test különböző módokon, ingyenes kihangosító, s tégy, amit akarsz. Eszközök Asszisztens : amellett, hogy a képesség, hogy elhelyezésére walkie-talkie, ez is tartalmaz operációs eszközök, mobiltelefonok vagy egyéb elemek, jó társ munka, kötelesség, műhelyek. Katonai minőség : kiváló minőségű nylon, erős, tartós. Személyiség Méret : Három-gyűrű beállítása heveder rendszer alkalmas kétirányú rádiók különböző formájú, méretű.A hossza pedig derék kerülete, az mind zseb állítható, hogy több, kényelmes viselet. Antenna védelem : A függőleges elhelyezése a rádió javítja a vételt, valamint kiterjeszti antenna élet.Tulajdonságok : Leírás : Ez a termék alkalmas mező, hordozható adó-vevő, szállító, valamint a termelési eszközök, a túlélés, a szállító eszköz, lógó viselni lehetővé teszi, hogy ingyenes a kezét, szabadon tehetsz, amit akarsz, hanem, mint egy asszisztens funkciót vinné a elemek, védd meg a ládát, alkalmazni, hogy a rendőrség , a Termelés műhelyek, építési telek, illetve más veszélyes helyeken.Jellemzők : Felszabadítani a kezét : Viseljen mellkasi csomag a test különböző módokon, ingyenes kihangosító, s tégy, amit akarsz.Eszközök Asszisztens : amellett, hogy a képesség, hogy elhelyezésére walkie-talkie, ez is tartalmaz operációs eszközök, mobiltelefonok vagy egyéb elemek, jó társ munka, kötelesség, műhelyek.

Az áru jellemzői

Description:
This product is suitable for field portable walkie-talkie carrying and production tools, the survival of the carrying tool, hanging wear allows you to free your hands, free to do whatever you want, but also as an assistant function to help you carry items, protect the chest, apply to the police , Production workshops, construction sites and other dangerous places.:
Features:
Liberate your hands:
Wear chest packs on your body in different ways, free of hands-free, and let you do whatever you want.
Tools Assistant:
In addition to the ability to accommodate walkie-talkies, it can also contain operating tools, mobile phones and other items, and is a good companion for work, duty, and workshops.
Military quality:
Made of high quality nylon, strong and durable.
Personality Size:
Three-ring adjustment strap system is suitable for two-way radios of various shapes and sizes. The length and waist circumference of both pockets can be adjusted to make you more comfortable to wear.
Antenna protection:
The vertical placement of the radio improves reception and extends antenna life.
Specifications:
Weight:
293g
Color:
Black
Material:
Nylon (1680D

Vásárlók, ahogy tetszik

Dora, a Felfedező Sing-A-Long Személyes CD Lejátszó
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Dora, a Felfedező Sing-A-Long Személyes CD Lejátszó

Dora, a Felfedező SingALong Személyes CD LejátszóA termék leírása RockkiDora!Mi ez ha nem szerelem egy Dora, a Felfedező személyes CDlejátszó?Teljes karaoke mikrofon, állítható

HUF 2069.10
ICOM HM-179PI Fülhallgató Mikrofon IC-4300
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

ICOM HM-179PI Fülhallgató Mikrofon IC-4300

Kompatibilis modellek : IC430 Termék Neve : Fülhallgató Mikrofon.Levehető fülhallgató.Modell Száma : HM179 PI.Japánban készült.Használható együtt ICOM külön kis erőt adó, am

HUF 4778.10