• Legutóbbi
Qtqgoitem Chenille Családi Fürdőszoba, Víz Elnyelő Padló Tisztítás Elsöprő Felmosó Fej Fukszia (Modell: 975 19 61b 7cd 514)

Qtqgoitem Chenille Családi Fürdőszoba, Víz Elnyelő Padló Tisztítás Elsöprő Felmosó Fej Fukszia (Modell: 975 19 61b 7cd 514)

Buyers rating:
HUF 2.00

Áruk mennyisége

Rugalmas, a feje nagy, tisztító emeletVan, hogy vegye fel a nem kívánt, anélkül, karcolás vagy káros bármilyen felületen.Használata egyszerű mosni.Ez utcaseprő felmosó fejet tartalmaz egy rugalmas chenille fejét, hogy söpri a padlót, lambéria egy mozdulattal.Készült ultra-sűrű chenille egyszerű , a szennyeződések, illetve a haj pick-up.Chenille Családi Fürdőszoba, Víz Elnyelő Padló Tisztítás Elsöprő Felmosó Fej Fuchsia Chenille felmosó fej, tökéletes az ön számára, hogy tartsa a nedves helyeket száraz a második.Nagy a mop cseréje a fejét, telepítése könnyen, nagyon kényelmes használni.Ez a felmosó fejet használja a felmosás piszkos padlón.Vágások tisztítás fele annyi idő alatt, mint a felmosó fejet fedi, egy nagy felületen minden söpörni.Könnyen takarítás, tisztítás házimunkát.Felmosó fej csak, de a mop rod nem tartalmazza.Választható Színek : Piros, Kék, Lila, Zöld.Megjegyzések : 1. Fehérítő por tilos, ha mosás, különben a szőrt lehet elszíneződött. Mivel a fény, a képernyő beállítás különbség, a elemek, színek kissé eltérhetnek a kép. Kérem, engedje meg, 1-2 cm különbség oka, hogy különböző kézi mérés. Mivel a felmosó fej új, lehet, hogy van egy kis szaga, ha ez az első alkalom, ezért kérjük, győződjön meg róla, hogy nem bánom, megrendelés előtt.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik