• Legutóbbi
Khakho Étel, Ecset,Háztartási Konyhai Tisztító Labdát,Mosó Kefe Ételek, Edények, Serpenyők Mosogató Tisztítása (PP + Poliészter)

Khakho Étel, Ecset,Háztartási Konyhai Tisztító Labdát,Mosó Kefe Ételek, Edények, Serpenyők Mosogató Tisztítása (PP + Poliészter)

Buyers rating:
HUF 8190.00

Áruk mennyisége

★★TISZTÍTÁS PUHA LABDÁK : Készült magas minőségű poliészter szálak, a kefe könnyen eltávolítani a foltokat a felszínen különböző edények nélkül kopás, karcolás ★★KÖNNYŰ TELEPÍTÉS : Óvatosan húzza ki a tisztítás labdát, hogy bolyhos, helyezze be a tisztítás labdát a tűt, használhatja, hogy tiszta edények, fazekak, edények, tányérok, konyha. ★★Egy tisztító kefe, hogy nem könnyű bántani a serpenyőbe, időt takarít meg a fáradságot. ★★Kör selyem sörték tiszta foltok, finom sörték, gyakorlati jó dolgokat. ★★100% - os Minőségi Garancia : Az ön elégedettsége a legfontosabb, mi gondoskodunk az összes minőségi kapcsolatos problémák CSERE VAGY TELJES vételárat a 90days; Ha bármilyen probléma használata közben, soha ne habozzon, hogy küldjön e-mailt nekünk, mi meg majd, hogy minden rendben. ★★TISZTÍTÁS PUHA LABDÁK : Készült magas minőségű poliészter szálak, a kefe könnyen eltávolítani a foltokat a felszínen különböző edények nélkül kopás, karcolás. ★★KÖNNYŰ TELEPÍTÉS : Óvatosan húzza ki a tisztítás labdát, hogy bolyhos, helyezze be a tisztítás labdát a tűt, használhatja, hogy tiszta edények, fazekak, edények, tányérok, konyha. ★★Egy tisztító kefe, hogy nem könnyű bántani a serpenyőbe, időt takarít meg a fáradságot. ★★Kör selyem sörték tiszta foltok, finom sörték, gyakorlati jó dolgokat. ★★100% - os Minőségi Garancia : Az ön elégedettsége a legfontosabb, mi gondoskodunk az összes minőségi kapcsolatos problémák CSERE VAGY TELJES vételárat a 90days; Ha bármilyen probléma használata közben, soha ne habozzon, hogy küldjön e-mailt nekünk, mi meg majd, hogy minden rendben. ✔✔ Kerek Fej Kefe Konyhai Ecset✔✔ ✔✔Konyhai Ecset, Edény a Pan Mosogató Tisztítása✔✔ ✔JÓ ANYAG✔ Magas minőségű poliészter szálak tisztítás puha labdák ,könnyen eltávolítani a foltokat az ételek, stb.a kerek fej kefe segít, hogy a konyha tisztább mutasson. ✔KARCOLÁS MENTES TAKARÍTÁS✔ Ez a tisztító kefe tökéletes, hogy tiszta bármilyen felületen nem hagy semmilyen karcolás őket.Amíg mosakodott, ez nem befolyásolja a felületre a terméket.A sűrű, kör alakú háló nem hagy foltot, leégett étel, vagy olaj a felszínen.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Energizer AAA Elem, Max aaa Alkáli, 16 Szám
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Energizer AAA Elem, Max aaa Alkáli, 16 Szám

16 csomag Energizer MAX AAA Alkáli Elem, Elem AAA MéretEnergizer #1 leghosszabb ideig tartó MAX AAA elem nyújt megbízható teljesítmény függ a hármas Egy eszköz, a játékok, valam

HUF 1.67
Akkumulátor Replnt FC-5000 1013591-01
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Akkumulátor Replnt FC-5000 1013591-01

Az elemek készülnek, hogy a pontos adatok, mint ugyanaz, mint az eredeti akkumulátortMinden akkumulátor szigorú spec érzékelő használata, tesztelés, teljesen biztosítása, a bizto

HUF 2.67