• Legutóbbi
VINGVO Akvárium Víz Cső Bilincs, Halak Szűrő Cső Jogosultja Alumínium Ötvözet Megakadályozzák a Túlcsordulás Változik A Víz (S)

VINGVO Akvárium Víz Cső Bilincs, Halak Szűrő Cső Jogosultja Alumínium Ötvözet Megakadályozzák a Túlcsordulás Változik A Víz (S)

Buyers rating:
HUF 2.33

Áruk mennyisége

Könnyű Telepítés : Ez az akvárium víz cső, tömlő jogosultja jön a 3 lapos végét csavart, 1 csavarhúzó a könnyű telepítésAlumínium Ötvözet : Akvárium víz cső bilincs készült kiváló minőségű alumínium ötvözetből készült, nagy szilárdságú, nem könnyű, nem könnyű, hogy a rozsda, tartós.Anti Túlcsordulás Design : Hal cső bilincs jogosultja lehet elkerülni a szív elve okozza a túlfolyó víz a fal mentén.Pontos Feldolgozása : Ez az akvárium levegő, víz cső klip pontosan feldolgozott tartani a halat, határozottan nem könnyen csúszik le.Alkalmazás : Ez a hal szűrő cső jogosultja alkalmas mindenféle hal, akvárium, valamint a 0‑52 mm-es vastag.Szolgáltatás : 1. Alumínium Ötvözet : Akvárium víz cső bilincs készült kiváló minőségű alumínium ötvözetből készült, nagy szilárdságú, nem könnyű, nem könnyű, hogy a rozsda, tartós. Anti Túlcsordulás Design : Hal cső bilincs jogosultja lehet elkerülni a szív elve okozza a túlfolyó víz a fal mentén. Pontos Feldolgozása : Ez az akvárium levegő, víz cső klip pontosan feldolgozott tartani a halat, határozottan nem könnyen csúszik le. Könnyű Telepítés : Ez az akvárium víz cső, tömlő jogosultja jön a 3 lapos végét csavart, 1 csavarhúzó a könnyű telepítés. Alkalmazás : Ez a hal szűrő cső jogosultja alkalmas mindenféle hal, akvárium, valamint a 0‑52 mm-es vastag.Specifikáció : Elem Típus : Hal Cső Bilincs Holder Material : Alumínium Alloy Package Lista : 3 x Lapos Végét Screws1 x Screwdriver1 x rögzítőkapcsot.

Az áru jellemzői

Item Type:
Fish Tube Clamp Holder
Material:
Aluminum Alloy
Package List:
3 x Flat End Screws:
1 x Screwdriver:
1 x Retaining Clip:

Vásárlók, ahogy tetszik

Weco Édesvízi Sorozat Tigris Lotus Dísz, 18, Zöld
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Weco Édesvízi Sorozat Tigris Lotus Dísz, 18, Zöld

Hozzáteszi, kamat, természetes szépség, a vízi élőhelyFokozza az akvárium, míg a termelő menedéket, hogy csökkentse a hal a stressz.Biztonságos mind az édesvízi, vagy sós kö

HUF 2.00