• Legutóbbi
Hajat Applikátor Spray -, Rost-Szivattyú-Fúvóka Haj Épület Applikátor Haj, Haj Teljesebb Spray Sűrűbb Építési

Hajat Applikátor Spray -, Rost-Szivattyú-Fúvóka Haj Épület Applikátor Haj, Haj Teljesebb Spray Sűrűbb Építési

Buyers rating:
HUF 1.67

Áruk mennyisége

【Termék Előnyei】Szivattyú applikátor betétek elemi szálak , egy tökéletes alkalmazás minden alkalommalKészült kiváló minőségű anyagból, tartós, praktikus. 【Ajánlott Felhasználás】Csavar az applikátor rá a rost mezőbe, használja a kisebb területeken a ritkuló haj, célirányos alkalmazása.Kényelmes, hogy telepíteni vagy eltávolítani. 【Könnyen Használható】Csavar a Szivattyú Applikátor az üvegre, majd permetezze a szálak a ritkuló területeken.Alkalmas a használatra a hajszálakat. 【Tippek】Tartsa a javító spray-15cm-re a haj spray a terület, ahol a szálak alkalmazása. 3 4 kis nyomás elég.Lehet, hogy a hajat fújd egyenletesen a haj. 【Alkalmazható】Optimális haj megvastagodása a fejbőr, illetve a szakáll, Ideális elrejtése titkos sarkok, tonsures, világos hajú.A szivattyú design teszi, hogy nagyon könnyen használható.Szolgáltatás : 1. Alkalmas a használatra a hajszálakat. Ez egyenletesen permetezzük a hajat a haj. Készült kiváló minőségű anyagból, tartós, praktikus. A szivattyú design teszi, hogy nagyon könnyen használható. Kényelmes, hogy telepíteni vagy eltávolítani.Termékleírás : Funkciók : 1. Alkalmas a használatra a hajszálakat. Ez egyenletesen permetezzük a hajat a haj. Készült kiváló minőségű anyagból, tartós, praktikus. A szivattyú design teszi, hogy nagyon könnyen használható. Kényelmes, hogy telepíteni vagy eltávolítani. A rost lehet egyenletesen permetezzük a haját, hogy fix, a jobb rögzítés hatása, valamint a jobb haj sűrítés hatása. A mentés rost hulladék okozta egyenetlen permetezés.További rost paróka ugyanazzal a kapacitás növelése a szám, ahányszor a használat, illetve csökkenti a felhasználói költségek. Többször is használhatóak, 27.5 g, 25g üveg méretben alkalmazható.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Applikátor sampon fibre Colour : Black Size : kb. 44 g Package lista : 1 aeroszol hajat applicator Instructions : a fúvókák a rost por üveg, akkor a cél a fúvóka fejét, a haj, ahol a por, rost kell csatolni, nyomja meg a szivattyú spray a por, rost, míg a levegő permetezni.Kell, eszköz por, rost szerelmeseinek.

Az áru jellemzői

Features:
1. Suitable for the use of hair fibers.:
2. It can evenly spray the hair fiber on the hair.:
3. Made of quality material, durable and practical.:
4. The pump design makes it very easy to use.:
5. Convenient to install and remove.6. The fiber can be evenly sprayed on the hair to be fixed, for better fixing effect and better hair densification effect.:
7. Save fiber waste caused by uneven spraying. Additional fiber wigs with the same capacity increase the number of times of use and reduce user costs.:
8. Can be used repeatedly, 27.5g and 25g bottle sizes are applicable. Specification:
Condition
Colour:
Black
Size:
approx. 44 g
Package list:
1 aerosol hair fiber applicator:
Instructions:
Put the nozzle on the fiber powder bottle, then aim the nozzle head at the hair where the fiber powder is to be attached, press the pump and spray the fiber powder while the air is sprayed. A must-have tool for fiber powder lovers.:

Vásárlók, ahogy tetszik

2 Kék Bőr Virág Motívum Haj Csipet Klip
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

2 Kék Bőr Virág Motívum Haj Csipet Klip

Anyag : Alap Fém, Bőr Szín : KékVirág Mérés : 23 mm (0.Clip Méretek : 10 mm (0.39 a) széles x 50 mm (1.96) hosszú Súly : 2.Stíl: Kézzel Készített, Trendi, Évjárat, Virágos.

HUF 7308.00