• Legutóbbi
Utini Boutique ins 12db Divat Aranyos Csillogás Virágos Íjat Hajtűket Szilárd Virág Bowknot Haj Klipek Princesss Fejfedőt Haj Tartozékok - (Szín:

Utini Boutique ins 12db Divat Aranyos Csillogás Virágos Íjat Hajtűket Szilárd Virág Bowknot Haj Klipek Princesss Fejfedőt Haj Tartozékok - (Szín:

Buyers rating:
HUF 3435.30

Áruk mennyisége

Szín : 4 Elem típus : Fejfedőt.Tanszék neve : Gyerekek.Boutique ins 12db Divat Aranyos Csillogás Virágos Íjat Hajtűket Szilárd Virág Bowknot Haj Klipek Princesss Fejfedőt Haj Accessories Model Nem : SMPYYPacking : 12db/Lot​Méret : abt 7.5*4cm Colors : Válogatott Colors Usage : bármilyen dekoráció a haj. 100% vadonatúj, Divat Haj Clips2.Stílus : Rajzfilm Tiara haj clips3.Színek : annak érdekében, hogy sokkal könnyebb, hogy a színe inkább, mi jel nélkül.) alul, minden kép.Vagy, ha még mindig úgy érzi, nem biztos, hogy a színek, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk, vagy hagyjon üzenetet, amikor a megrendelések.Csak szállítunk válogatott színekben, ha nincs további utasítást, színek.Köszönöm!További információk a Színek : 1. Mi mindent megteszünk, hogy mutassa meg a legtisztább képet a stílus, színek minden egyes termék követi leírás a részleteket. Kérjük, hogy figyelmesen tanulmányozza át a fényképeket, valamint a részletes leírás a honlapon, majd lépjen kapcsolatba velünk online a végső megerősítést, a színek, meg a stílust, ha bármilyen probléma előtt megrendelések. Kérjük, teljesen megértem, hogy az igazi színe a tétel lehet, hogy kissé eltér a képeket látható a honlapon,különböző tényezők én.A fényerőt a PC-monitor,A fény különbség, amikor fotózni. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, vagy hagyjon üzenetet, ha a vásárlás.Készen állunk arra, hogy szolgáljam.Minősítések : Elem sajátosságok : Elem típus : Headwear Gender : Girls Department neve : Children Style : Fashion Type : Hairpins Pattern típusa : Cartoon Model száma : SMPYYMaterial : Other Colors : Válogatott Colors Features : Rajzfilm.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Akár Színes, Szobrászat, Hízelgés 3oz Külön Define
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Akár Színes, Szobrászat, Hízelgés 3oz Külön Define

FOG KAPNI : (1) 3 fl oz CsőA legjobb eredmény kezelni a hajat, a teljes vonal Akár szakmai sampon, kondicionáló, valamint styling termékek.SZEXI HAJ, STRAND HULLÁMOK, TEXTÚRA NÉLKÜ

HUF 2340.00