• Legutóbbi
Súlyzók Hölgyek Otthoni Fitness gépek Vékony Karjait a Férfiak, mind a Gyermekek Kis Súlyzók Súlyzó Súlya Pár (Szín : 1 Pár Méret

Súlyzók Hölgyek Otthoni Fitness gépek Vékony Karjait a Férfiak, mind a Gyermekek Kis Súlyzók Súlyzó Súlya Pár (Szín : 1 Pár Méret

Buyers rating:
HUF 7164.00

Áruk mennyisége

★ 【Magas minőségű anyagok】 : A Súlyzók készülnek szilárd öntöttvas, szervesen alakult, ellenáll a tömörítés, a kopás illetve a korrózió ★ 【Csúszásmentes, valamint kopásálló】 : Súlyzó Súlyok vannak bevonva, magas hőmérsékleten kezelt környezetbarát PVC anyag, amely könnyen fogást, hatékonyan non-slip, de biztonságosabb a használata. ★ 【Multi-function】 : használhatja Súlyzók, hogy gyakorolja kar, mellkas, hát, has, láb izmait, amely kiválóan alkalmas otthoni, irodai, tornaterem, stb. ★ 【Tökéletes Ajándék】 : Súlyzó tökéletes választás, a család, a barátok, fitness rajongók. ★ 【Értékesítés utáni szolgáltatás】 : Mi az ön számára tökéletes értékesítés utáni szolgáltatás.Nem számít, mi a problémád van, kérjük, forduljon hozzánk, megoldjuk a problémát a lehető leghamarabb 24 órán belül. ● A súlyzók vannak a színes, több méretben, valamint a műszaki adatok közül választhat, alkalmas szüksége van a különböző emberek.Ezek a Súlyzók nagyon alkalmas otthon, edzőteremben, vagy egy utazás.paraméter : ● Termék neve : Dumbbel● Szín : szín● Súly : 2lb, 3lb, 4lb, 5lb, 6lb, 7lb, 8lb, 10lb● Anyaga : tömör, öntött vas, PVC● Alkalmas a tömeg : mindenki● Vonatkozó forgatókönyvek : családi, edzőteremmel, valamint más erő képzés● Termék lista : Csak Dumbbel * 2, egyéb termékek kellékek.● Szállítási határidő : 10-20 munkanap.Óvintézkedések : ● Miatt kézi mérés, a terméken hiba az 1-3cm.● Az oka, hogy különböző felvételi fények, különböző képernyőfelbontások, van egy bizonyos szín különbség, amely attól függ, hogy a tényleges terméket.● Meleg emlékeztető : Ha nem kapja meg az áru 30 napon belül, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba.● Üdvözöljük a boltban, sok stílusok termékek a boltban, akkor menj a boltba, hogy keresse meg, köszönöm, hogy eljött, azt szeretném, ha boldog vásárolni!.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Bajnok Sports2M Szekcionált Agility Létra Készlet
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Bajnok Sports2M Szekcionált Agility Létra Készlet

Több szín agility létraNégy (4) két méter (6.) x 16" Széles szakaszok.Összeköti a piros, sárga, kék, zöld, 2 méteres szakaszok alkotnak egy 8 méter hosszú multiszínes létra.

HUF 4139.10
Stroops Doubleman Fordulatszám-Túllépés
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Stroops Doubleman Fordulatszám-Túllépés

Fordulatszámtúllépés képzésNöveli a felszállási sebességet.Gyakorló, mint a profik.Fordulatszámtúllépés képzés.Növeli a felszállási sebességet.Gyakorló, mint a profik..

HUF 7092.00