• Legutóbbi
Szappan tartó, Dekoratív Kerámia Bár szappantartó Tálca Fürdőszoba Mosdóval, Munkalapok, Konyhai Mosogató - Arany (Szín : Rózsaszín)

Szappan tartó, Dekoratív Kerámia Bár szappantartó Tálca Fürdőszoba Mosdóval, Munkalapok, Konyhai Mosogató - Arany (Szín : Rózsaszín)

Buyers rating:
HUF 1746.00

Áruk mennyisége

Anyaga : KerámiaKönnyen tisztítható. 100% - os környezetbarát anyag.egyszerű stílus : Ez a szappantartó alkalmas különböző alkalmakkor, mint például a fürdőszoba, kád, zuhanyzó, konyha, stb.A tökéletes ajándék, barátok, kollégák, család.Anyaga : Kerámia.Könnyen tisztítható. 100% - os környezetbarát anyag.egyszerű stílus : Ez a szappantartó alkalmas különböző alkalmakkor, mint például a fürdőszoba, kád, zuhanyzó, konyha, stb.A tökéletes ajándék, barátok, kollégák, család.Műszaki adatok : Méret : 6.9"Szín : arany,rózsaszín,Champagnefeature : 1. Kézzel készített artisans2. Kerámia anyag : nem mérgező, íztelen, könnyen clean Package Tartalom : Egy csomag 1 kerámia szappan dish Please megjegyzés : 1. Kérjük, ellenőrizze a méret szín vásárlás előtt. Elemek kizárása nem jelenik meg, a termék fotók. Kérjük, vegye figyelembe, hogy lehet, hogy kissé kromatikus aberráció miatt különböző monitorok, kérlek, értsd meg. A megosztása, illetve visszajelzést szívesen fogadjuk, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.➤ Szállítási idő 10-25 nap➤ Ha még mindig nem kapja meg a megrendelést követően 30 napig, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba.➤ Ha kell, hogy más stílusok, kérjük, lépjen kapcsolatba velem.➤ A boltban a különböző stílusok, színek, el kellene menni a boltba, hogy megtekinthesse.

Az áru jellemzői

Size:
6.1×3.9×0.9
Color:
gold,pink,Champagne
feature:
1. Handmade by artisans:
2. Ceramic material:
non-toxic, tasteless, easy to clean
Package Contents:
A pack of 1 ceramic soap dish:
Please note:
1. Please check the size and color before purchasing.:
2. Exclude items not shown in product photos.:
3. Please note that there may be slightly chromatic aberration due to different monitors, please understand.:
4. Your sharing and feedback are welcome so that we can provide you with better products and services.:
➤ Delivery time is 10-25 days:
➤ If you still can't receive your order after 30 days, please contact us.:
➤ If you need other styles, please contact me.:
➤ Our store has a variety of styles and colors, you can go to my store to view :

Vásárlók, ahogy tetszik

Grohe Kiválasztása Kéztörlő Tartó, Fém
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Grohe Kiválasztása Kéztörlő Tartó, Fém

Fémből, mélység : 400 mm, 2 rúdRejtett rögzítés.Grohe Starlight Technológia.Fémből, mélység : 400 mm, 2 rúd.Rejtett rögzítés.Grohe Starlight Technológia.A teljes körű Kiv

HUF 2.67
Szép mosogatórongy Ingyenes Méret
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Szép mosogatórongy Ingyenes Méret

Pamut,SelyemFürdőszoba Kiegészítők.Fürdőszoba levél.Könnyű, puha, sima, finom.Mosható, könnyen mosható.szövet pamutból vagy selyemből vagy vegyes.Puha mosó, mint a törülk�

HUF 2.00