• Legutóbbi
Beautyflier Pack 2 Sör tulajdonosa a Bor a Pohár Tartót Fürdő, Zuhanyzó Akril Pohártartó a Bor, Sör, Kávé, Ital, Fürdőkád Ital tartó (Fekete,2pcs)

Beautyflier Pack 2 Sör tulajdonosa a Bor a Pohár Tartót Fürdő, Zuhanyzó Akril Pohártartó a Bor, Sör, Kávé, Ital, Fürdőkád Ital tartó (Fekete,2pcs)

Buyers rating:
HUF 1170.90

Áruk mennyisége

★Legmagasabb minőségű, 100% újrahasznosítható kartonHárom színben illik a zuhany fal.Ez az üveg tartót működik, különböző típusú üvegáru, valamint rendelkezik üveg sör, solo poharak, dobozok, műanyag palack, üveg bor, egy bögre kávé, szénsavas víz. ★PIHENJEN LUXUS-Bot a pohártartóban oldalán a fürdőkádban, a kedvenc bor, vagy sör.Kényeztesd magad élvezd a bort, sört, üdítőt, egy hosszú nap után a munka, félelem nélkül az eső, vagy hogy szappanos. ★Használja ezt a pohártartó a fürdőkádban, hogy tartsa szappan, sampon üvegeket fejjel lefelé, hogy az utolsó a palackból.Hogy ez jól működik, hogy lefagy a szivacsot, hogy száraz után kész zuhanyozás.névleges 650 gramm.FIGYELMEZTETÉS : NE TEGYE KEMÉNY DOLGOKAT!!. ★TÖKÉLETES AJÁNDÉK SÖRT / BORT SZERETŐ-Határozottan teszi egy sört, bort szerető élvezetesebb a zuhany alatt.Ez lehet egy hatalmas meglepetés a bort szerető családtagoknak, barátoknak. Keressen egy lapos, száraz fal felülete tiszta, száraz. Alkalmazza a kínált VHB ragasztószalag a hátsó állványra. Csatolja a falon vízszintesen, majd nyomja meg egyenletesen. Tartsa száraz, várjon 24 órát.Akkor a ROBUSZTUS, TARTÓS, pohártartó, élvezd a bor, sör, vagy üdítő zuhany, fürdő. ★Legmagasabb minőségű, 100% újrahasznosítható karton.Három színben illik a zuhany fal.Ez az üveg tartót működik, különböző típusú üvegáru, valamint rendelkezik üveg sör, solo poharak, dobozok, műanyag palack, üveg bor, egy bögre kávé, szénsavas víz.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik