• Legutóbbi
1-Kamra Szappan Adagolók Falra,400ml Fürdőszoba Zuhany Adagoló Szivattyú Nyomja meg Kézzel Krém Szappan Adagoló Usefor Haza,Fürdő,Konyha,Hotelek,Éttermek(Pezsgő)

1-Kamra Szappan Adagolók Falra,400ml Fürdőszoba Zuhany Adagoló Szivattyú Nyomja meg Kézzel Krém Szappan Adagoló Usefor Haza,Fürdő,Konyha,Hotelek,Éttermek(Pezsgő)

Buyers rating:
HUF 1439.10

Áruk mennyisége

▲【Barátságos anyag】 : vastag környezetbarát ABS műanyag, masszív, tartósHőálló, nem könnyen deformálódik, nem baktériumok, fertőtlenítő, egészséges, higiénikus.(▲▲▲tippek : Köröm-ingyenes telepítési mód lásd honlap videó). ▲【Könnyű szétválasztás】 : Használja külön kilépő folyadék fúvóka, hogy a szivárgás elkerülése érdekében a hulladék is.A speciálisan tervezett hüvelykujj megnyomásával a funkció könnyen lemondanak, a folyadék egyenletesen lemerült.A kapacitás minden egyes kamrát 400 ML(13. ▲【Falra szerelhető】 : 2 falra szerelhető szappan adagolók, dupla folyékony adagoló design, egy üveg fér tusfürdő, a másik üveget tartsa a sampon, ha le van tiltva, nem lesz folyékony.Könnyen lecsapódik folyadék a stopper télen.Ajánlott, hogy a tisztítás után használja a csatorna a folyadék. ▲【Könnyű telepíteni, illetve használni】 : 2 telepítési módszerek,Meg lehet javítani egy sarkon vagy egy vízszintes fal, meg minden rögzítő eszközök állnak rendelkezésre.Lehet Csavaros szerelés falra, vagy a köröm-mentes ragasztó a ragasztás.Külön szappan adagoló meg lehet szüntetni a fal könnyen tisztítható. ▲【Használatra】 : Alkalmas fürdőszoba, szálloda, tornatermek, klubok, házak, stb. átlátható, jól látható, üveg, amely lehet tölteni az időt, kényelmes, gyors, top biztonsági kulcslyuk design, könnyű cserélni, alkalmas nyilvános helyen, biztonságos, tartós. ▲【Barátságos anyag】 : vastag környezetbarát ABS műanyag, masszív, tartós.Hőálló, nem könnyen deformálódik, nem baktériumok, fertőtlenítő, egészséges, higiénikus.(▲▲▲tippek : Köröm-ingyenes telepítési mód lásd honlap videó). ▲【Könnyű szétválasztás】 : Használja külön kilépő folyadék fúvóka, hogy a szivárgás elkerülése érdekében a hulladék is.A speciálisan tervezett hüvelykujj megnyomásával a funkció könnyen lemondanak, a folyadék egyenletesen lemerült.A kapacitás minden egyes kamrát 400 ML(13. ▲【Falra szerelhető】 : 2 falra szerelhető szappan adagolók, dupla folyékony adagoló design, egy üveg fér tusfürdő, a másik üveget tartsa a sampon, ha le van tiltva, nem lesz folyékony.Könnyen lecsapódik folyadék a stopper télen.

Az áru jellemzői

Material:
New thick ABS material Capacity

Vásárlók, ahogy tetszik