• Legutóbbi
EDOSSA Hosszú Kezelni Jogosult Wc Kefe Bázis Wc Kefe Egyszerű, Wc, Háztartási Ecset Fürdőszoba Kreatív Szett Wc Kefe

EDOSSA Hosszú Kezelni Jogosult Wc Kefe Bázis Wc Kefe Egyszerű, Wc, Háztartási Ecset Fürdőszoba Kreatív Szett Wc Kefe

Buyers rating:
HUF 5141.70

Áruk mennyisége

A kiváló minőségű, puha gyapjú (termoplasztikus gumi), nagy szívósság, valamint elérheti a sarkokban, illetve a hiányosságok a wc széléhez mély tisztításA szellőzés a bázis segít a víz a száraz ecsettel gyorsabb.Ideális tisztító wc-k, mosogatók kádak, illetve egyéb kerámia termékek.Ez egy kiváló kiegészítő tartani a fürdőszoba tiszta, rendezett. Wc kefe tisztító készlet : a megjelenés egyszerű, de nem terjedelmes, szép, praktikus, kompakt design, nem veszi fel a helyet. Az ecset feje elfogadja a puha gumi design TPR kívánt anyag, amely erős detergency a sarokban széleit, valamint a hiányosságok könnyű eltávolítani.Ez szálmentes, tartós.A puha sörték tud behatolni a csövet, így tisztább, higiénikusabb.Nem károsítja a felületet a wc-n. A spirál kialakítás között az ecset kezelni a kefét, jobb ha fix az ecset kezelni a kefét, nem könnyű leesni. A bázis fogad el, a felfüggesztett vízelvezetés kialakítása, amely stabil cég, nem illékony, nem pangó víz megakadályozza a baktériumok növekedését, valamint a tiszta, higiénikus.Kézi mérés miatt a különböző mérési módszerekkel a méret hiba lesz kis kérjük, vegye figyelembe, hogy ez nem érinti az általános felhasználási hatás; Az adásvételi vagy után-értékesítési ha bármilyen kérdése vagy javaslata van a termékről, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, mi meg fog tenni az ön számára kielégítő ügyfélszolgálat.Név : Wc kefe set Material : ABS + PP + TPR (alumínium ötvözet ecset rod) Specifikáció : 14.6 inches Quickly : 1. Kérjük, ellenőrizze a színét, méretét a vásárlás előtt. Termék fotók nem tartalmazzák a termékek más, mint a termékek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok lehet, hogy a kis színes különbségek, kérlek, bocsáss meg nekem. A fenti adatok csak tájékoztató jellegű, a mérete kézi mérés a hiba 1-3 cm kérem, engedje meg, köszönöm. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben fogjuk megoldani ezt a problémát, amint lehetséges. Üdv megosztása visszajelzést, hogy az ön számára jobb termékek, szolgáltatások.

Az áru jellemzői

14.9 inches * 4.6 inches * 4.6 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors there may be slight color differences please forgive me.:
4. The above data is for reference only the size is manual measurement the error is 1-3 cm please allow thank you.:
5. If you find any problems with our products please feel free to contact us via email we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services.:
Household perforated wall mounted long handle toilet brush, toilet cleaning brush. No hole installation, hollow bottom, dense bristles; Fast drying type, dead corner decontamination, easy to clean, easy to ventilate and volatilize; A good helper in cleaning the bathroom. There are many different styles of toilet brushes in our store. You can choose the appropriate toilet brush according to the decoration style of your home. This way, our home is not only beautiful, but also easy to clean the bathroom. :

Vásárlók, ahogy tetszik

WENKO Wc Kefe tartó Tupian Szürke, 43 x 10 cm x 10 cm
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

WENKO Wc Kefe tartó Tupian Szürke, 43 x 10 cm x 10 cm

Stílusos wc kefe tartó ideális fürdőszoba, vendég wcStílusos wc kefe tartó ideális fürdőszoba, vendég wc.A vonzó fürdőszoba kiegészítők sorozat Tupian által Wenko ad a fü

HUF 1.00
Libman Dugattyút W/Brush & Caddy
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Libman Dugattyút W/Brush & Caddy

Teljesen zárt caddy kupa megakadályozza a folyadék kiömlésétKészlet tartalmaz tervező tál, ecset, valamint caddy.Ezt a terméket gyártott az Egyesült Államokban.Teljesen zárt ca

HUF 1079.10