• Legutóbbi
Hyuduo 7db Meghatározott Bébi Étel Tok, Készítő Újrahasznosítható Tiszta Színű Tasak Kisgyermek Gyümölcs Szorítani Püré Töltelék Gyerekeknek(Rózsaszín)

Hyuduo 7db Meghatározott Bébi Étel Tok, Készítő Újrahasznosítható Tiszta Színű Tasak Kisgyermek Gyümölcs Szorítani Püré Töltelék Gyerekeknek(Rózsaszín)

Buyers rating:
HUF 1368.90

Áruk mennyisége

[ Könnyen Használható ] : csak akkor kell, hogy nyomja meg finoman, hogy könnyen fel, hogy a gyümölcs a sárból egy tasak, illetve 6 tasakok 100ml, 150ml, valamint 200mlhozd kényelem hogy az életed.Ez a Tasak Kisgyermek Gyümölcs Szorítani Püré Töltőanyag a legjobb választás mentheti meg több alkalommal ,de tudok adni egy nagyon szórakoztató. [ Tiszta Skála] : Ez a termék remek, nincs sorja pedig egyértelmű skála, valamint az egyedi fúvóka tervezési könnyebb használni, pedig a baba nagyon szeretni.Ez könnyű állni, majd újra fel lehet használni.ami használható bizalommal.Különleges design könnyebb használni. [ Biztonságban] : Ezek az ételt készítő nincs semmilyen káros vegyi anyagok, illetve az így készült élelmiszer minőségű anyagok, amelyeket fel lehet használni bizalommal.Ma válassza ki a terméket, majd adja meg, hogy egy bízom,de holnap már biztosan vissza, ha boldog életet. [ Könnyen tisztítható] : könnyen használható, csak meg kell nyomja meg finoman, hogy könnyen fel, hogy a gyümölcs a sárból egy tasak.Hogyan kell Használni-1. Cefre az ételt közvetlenül a tartályba, vagy öntsük az élelmiszer-sár. Csatlakoztassa a táskát, hogy a fúvóka.Fel a dugattyút, a tartályba, adjunk hozzá egy kis élelmiszer/folyadék a széleit, majd nyomja meg gyengéden. Befejezése után vegye ki a Tasakot, majd add hozzá a másik. [ Tasak] : Az élelmiszeripari tároló tasak könnyű kitölteni.Ez könnyű, hogy álljon meg, nem lehet újra használni.Ez a termék készült élelmiszer minőségű anyag, valamint egyszerű, tiszta.A széles oldal megnyitása segíthet a mosogatógép könnyebben tisztítható.Biztonságos, higiénikus.Tulajdonságok : .Elem Típus : Gyümölcs püré töltelék.Gyümölcs Püré Töltelék Méret : Kb.A Csomag Lista : . 1 x Gyümölcs Püré Töltelék. 6 x Tasak (véletlenszerű mintát).

Az áru jellemzői

Item Type:
Fruit puree filler Material

Vásárlók, ahogy tetszik

Muszlin VÁLLPÁNTOS, Kanál
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Muszlin VÁLLPÁNTOS, Kanál

A Termék Típusa : Baby_ProductElem Csomag Méret : 10 Elem Csomag Súly : 0.Származási Ország : Kína.A Termék Típusa : Baby_Product.Elem Csomag Méret : 10 Elem Csomag Súly : 0.Szá

HUF 3.00
Maszk Bélés Párna - 1 Csomag 36 Db
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Maszk Bélés Párna - 1 Csomag 36 Db

A mikroporóznedvességtartalmát ezekben az eldobható szoptatós párna védi a ruhákat a tej foltokEldobható szoptatós párna, hogy tartsa a tejet foltok le a ruháit, nagyon puha, vas

HUF 332.10