• Legutóbbi
Daaupus aranyos patternSilicone Baba Előke Szett,2, Vízálló Szilikon Baba Előke,Állítható Puha Szilikon Etetés Előke BPA Mentes.

Daaupus aranyos patternSilicone Baba Előke Szett,2, Vízálló Szilikon Baba Előke,Állítható Puha Szilikon Etetés Előke BPA Mentes.

Buyers rating:
HUF 3.00

Áruk mennyisége

KieselgelCsak A Kézi Mosogatás. ✅100% - Os Élelmiszeripari Minőségű Szilikon. ✅【Aranyos állat a nyomtatás, valamint édességet színséma】van egyedi szín egyeztetése, valamint a minták alapján, hogy a beállítások a legtöbb csecsemők, kisgyermekek, ami nagyon tetszett, valamint támogatja a szülők. ✅【Nem szilikon szag】Baba előke Készült élelmiszer-minőségű szilikon,bpa-mentes,nem fáj a baba bőre. ✅【Állítható Design】A neckband elérhető a hat különböző méretű a gyermekek 6 hónapos, 6 éves. ✅【Könnyen tisztítható】A baba előke tervezett szilikon bib egy nagy, stabil zsebében marad nyitva, hogy valami kóbor élelmiszer vagy folyadék könnyen tisztítható. ✅【Garancia】nagyon magabiztos a termék kivitelezés pedig minőségi garancia a termékekre, ha nem elégedett, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba az időben, mi azonnal díjmentesen, hogy segítsek pótolni, vagy visszatérítjük a vásárlás költsége.Csak A Kézi Mosogatás. ✅100% - Os Élelmiszeripari Minőségű Szilikon. ✅【Aranyos állat a nyomtatás, valamint édességet színséma】van egyedi szín egyeztetése, valamint a minták alapján, hogy a beállítások a legtöbb csecsemők, kisgyermekek, ami nagyon tetszett, valamint támogatja a szülők. ✅【Nem szilikon szag】Baba előke Készült élelmiszer-minőségű szilikon,bpa-mentes,nem fáj a baba bőre. ✅【Állítható Design】A neckband elérhető a hat különböző méretű a gyermekek 6 hónapos, 6 éves. ✅【Könnyen tisztítható】A baba előke tervezett szilikon bib egy nagy, stabil zsebében marad nyitva, hogy valami kóbor élelmiszer vagy folyadék könnyen tisztítható. ✅【Garancia】nagyon magabiztos a termék kivitelezés pedig minőségi garancia a termékekre, ha nem elégedett, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba az időben, mi azonnal díjmentesen, hogy segítsek pótolni, vagy visszatérítjük a vásárlás költsége.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Azeeda 'Pillangó Muffin' Büfi/Törlőruhát (BC00018766)
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Azeeda 'Pillangó Muffin' Büfi/Törlőruhát (BC00018766)

Többfunkciós baba ruhávalNyomtatott az egyik oldalára, egyedi minta.Készült egy szuper puha polár.Könnyű, gyorsan száradó, kényes, érzékeny bőrt.Méret : 30cm x 40cm.Többfunk

HUF 3.33
Terhes Anya Dobon baba torta 30oz, Fekete
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Terhes Anya Dobon baba torta 30oz, Fekete

Vákuum Szigetelt Pohár FedéllelFolyamatosan Meleg Italok, HidegMeleg Italok, Hideg.Csak A Kézi Mosogatás.Anyag : Rozsdamentes Acél / Bevonat.Imádom a megrendelést, vagy lépjen vel

HUF 2.33