• Legutóbbi
Cső alakú Lineáris Aktuátor, Alumínium Kompakt Design 3,9 a Stroke kopásállóság Lineáris Elektromos Hajtómű az Automatizálás (24V)

Cső alakú Lineáris Aktuátor, Alumínium Kompakt Design 3,9 a Stroke kopásállóság Lineáris Elektromos Hajtómű az Automatizálás (24V)

Buyers rating:
HUF 1.00

Áruk mennyisége

Kopásálló : A lineáris elektromos hajtómű fogad el bolygómű csökkentése erőátviteli szerkezet, ami jelentősen javítja a kopásállóság, valamint a tartósságKompakt Design : a teljes design A hidraulikus hajtómű kompakt, amely meg tud felelni a piaci követelményeknek az alacsony-ben épült, méret, hosszú stroke.Alumínium Anyag : A cső elektromos motorral készült ipari minőségű alumínium ötvözetből anyag, amely magas keménységű, de nem könnyű rozsda van, hosszú élettartam.A széles körű Alkalmazás : Ez a nagy sebesség lineáris aktuátor automatizálja a tető az autó, LAKÓKOCSI, utánfutó.Is használt alkalmazások, kezdve a sürgősségi gyors megnyitása a windows, hogy elkerülje szobák csapóajtó alkalmazások.Nagy Sebességű Motor : Elektro-hidraulikus működtető ideális csöves hajtóművek, a motor rendelkezik nagy sebességű mozgás, amely leegyszerűsíti berendezés tervezés, miközben csökkenti az energiaköltségeket. Nagy Sebességű Motor : Elektro-hidraulikus működtető ideális csöves hajtóművek, a motor rendelkezik nagy sebességű mozgás, amely leegyszerűsíti berendezés tervezés, miközben csökkenti az energiaköltségeket. Alumínium Anyag : A cső elektromos motorral készült ipari minőségű alumínium ötvözetből anyag, amely magas keménységű, de nem könnyű rozsda van, hosszú élettartam. Kompakt Design : a teljes design A hidraulikus hajtómű kompakt, amely meg tud felelni a piaci követelményeknek az alacsony-ben épült, méret, hosszú stroke. Kopásálló : A lineáris elektromos hajtómű fogad el bolygómű csökkentése erőátviteli szerkezet, ami jelentősen javítja a kopásállóság, valamint a tartósság. A széles körű Alkalmazás : Ez a nagy sebesség lineáris aktuátor automatizálja a tető az autó, LAKÓKOCSI, utánfutó.Is használt alkalmazások, kezdve a sürgősségi gyors megnyitása a windows, hogy elkerülje szobák csapóajtó alkalmazások.Specifikáció : Elem Típus : 100mm Stroke Lineáris Elektromos Actuator Material : Alumínium alloy Model : TA 01 45 Maximum Erő : 3000 NStroke : Kb.9 in No Sebesség : 4mm/second Protection Osztály : IP65 Working Ciklus : 10%, 2 perc, abba 18 minutes Application : Ez a nagy sebesség lineáris aktuátor automatizálja a tető az autó, LAKÓKOCSI, utánfutó, lakókocsi.

Az áru jellemzői

Item Type:
100mm Stroke Linear Electric Actuator
Material:
Aluminum alloy
Model:
TA 01 45
Maximum Force:
3000N
Stroke:
Approx. 100mm / 3.9in
No Load Speed:
4mm/second
Protection Class:
IP65
Working Cycle:
10%, work for 2 minutes, stop for 18 minutes
Application:
This high speed linear actuator automates the roof of your car, RV, trailer, camper. Also used in trapdoor applications from emergency quick opening windows to escape rooms or amusement parks, also in electric medical beds, electric lift beds, electric lift tables, electric reclining chairs.
Package List:
1 x Linear Electric Actuator:
2 x Holder:

Vásárlók, ahogy tetszik

124MXL012 D&D Powerdrive MXL Egyetlen Csere, vezérműszíj
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

124MXL012 D&D Powerdrive MXL Egyetlen Csere, vezérműszíj

OEM Számok Csak a tájékozódástKérjük, Ellenőrizze, Illik Elrendelését Megelőzően.Megjegyzés : Egyes Listák a Stock Képek a Referencia, ezért Eltérhetnek a Tényleges termék

HUF 5058.00
D&D PowerDrive 12PL1560 Metrikus Normál Csere Öv, Gumi
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

D&D PowerDrive 12PL1560 Metrikus Normál Csere Öv, Gumi

Öv poli nagy 61Által gyártott D&D Power Drive.D&D Power Drive márka, termék.Által gyártott D&D Power Drive.D&D Power Drive márka, termék.Az övek haladhatja meg az USARMA közzétet

HUF 0.33