• Legutóbbi
DJC Kínálat együtt. 3.9 x 5.9 x 2.75 ABS Vízálló IP67 Csuklós Átlátszó Átlátszó burkolattal Elektronika Doboz szerelőlap, Zárójel

DJC Kínálat együtt. 3.9 x 5.9 x 2.75 ABS Vízálló IP67 Csuklós Átlátszó Átlátszó burkolattal Elektronika Doboz szerelőlap, Zárójel

Buyers rating:
HUF 3.33

Áruk mennyisége

ERŐS & KÖNNYŰ POLISZTIROL (PVC) MŰANYAGIP67 IDŐJÁRÁSÁLLÓ KÜLTÉRI HASZNÁLATRA.RUGALMASABB & KÉMIAILAG ELLENÁLLÓ, MINT AZ ABS.KIVÁLÓ DIELEKTROMOS SZIGETELŐ EREJÉT.Jó rugalmasság a legtöbb időjárási körülmények között.Biztosítja az egységes pecsét a fedelet.Előre telepített hogy időt takarítson meg.Könnyen szerelhető segítségével, előre fúrt lyukak.A lyukak nem hatolnak fő dobozt, így a szigetelés nem sérül.Menti telepítési helyet.Szerelőlap tartalmazza, valamint az előre telepített!.Ugyanaz az Anyag, mint a Doboz egységes szigetelés.Lehet eltávolítani, hogy növelje a belső méret mezőbe.
✔ ERŐS & KÖNNYŰ ABS MŰANYAG Ezt a helyet kor anyag erősebb, tartósabb, mint sok más gyanta vegyületek, valamint tekinthető a legkönnyebb között jelentős műanyag.
✔BEÉPÍTETT CSERÉLHETŐ szerelőlap Előtelepített szerelőlap könnyen telepíthető a különböző elektronikai alkatrészeket a insde a burkolat doboz.Nincs szükség?csak csavarja ki a lemezt, majd távolítsa el.
✔ IP67 VÍZÁLLÓ Tartani az elektronikus projektek biztonságos, száraz ez a vízálló, valamint időjárásálló burkolat névleges IP67.
✔ KIVÁLÓ DIELEKTROMOS SZIGETELŐ ERŐT Polisztirol van az egyik legnagyobb elektromos szigetelő erőssége az összes polimer műanyag, biztosítja a biztonságot, valamint a hosszú élettartam, a berendezés, ABS-szel!.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Digitális DC Voltmérő Modul - 3V-30V
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Digitális DC Voltmérő Modul - 3V-30V

Ez a kedvező árú digitális voltmérő intézkedések DC feszültség 3 V, hogy 30 VEgyszerű, 2vezetékes design nincs szükség külső áramforrásra van szükség.Beépített fordít

HUF 3.00