• Legutóbbi
Minsong Divat Bőr Pelenka Hátizsák, Táska a Nők, Anya Táska Baba Fiúk Lányok Változó Pad Babakocsi Hevederek (Rózsaszín)

Minsong Divat Bőr Pelenka Hátizsák, Táska a Nők, Anya Táska Baba Fiúk Lányok Változó Pad Babakocsi Hevederek (Rózsaszín)

Buyers rating:
HUF 2.67

Áruk mennyisége

?[ Új anyukák on-the-go ] Passzol minden, ami kell, egy zacskóban!Ez a pelenka táska, hátitáska a végső életmentő minden elfoglalt anya, hogy mindig útközben ?[ Teljes mértékben funkcionális 1 x Változó pad; 2 x Babakocsi Pántok.Ezt a táskát a nagy ajándék, mint a baba mutatják, az ajándékot a szülők számára.Is ideális ajándék Hálaadás Napja, Karácsony, anyák Napja, stb. ?[100% - ig Elégedett Szolgáltatás] reméljük, hogy elégedett lesz a pelenka hátizsák, de ha valami nem elégedett a vásárlás, vagy bármilyen probléma van az érdekében, kérjük tudassa velünk, örülünk, hogy egy szívességet tenni a kérdést, választ fog tenni, hogy 24 órán belül ingyenes, cserébe a rossz elemet szállított vagy elem sérült. ?[ Új anyukák on-the-go ] Passzol minden, ami kell, egy zacskóban!Ez a pelenka táska, hátitáska a végső életmentő minden elfoglalt anya, hogy mindig útközben. ?[ Teljes mértékben funkcionális 1 x Változó pad; 2 x Babakocsi Pántok.Ezt a táskát a nagy ajándék, mint a baba mutatják, az ajándékot a szülők számára.Is ideális ajándék Hálaadás Napja, Karácsony, anyák Napja, stb. ?[100% - ig Elégedett Szolgáltatás] reméljük, hogy elégedett lesz a pelenka hátizsák, de ha valami nem elégedett a vásárlás, vagy bármilyen probléma van az érdekében, kérjük tudassa velünk, örülünk, hogy egy szívességet tenni a kérdést, választ fog tenni, hogy 24 órán belül ingyenes, cserébe a rossz elemet szállított vagy elem sérült. 1 x Változó Pad. 1 x Bacifier Jogosult. 2 x Babakocsi Pántok.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Pampers Swaddlers Eldobható Pelenka Mérete 1 , 210 Szám
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Pampers Swaddlers Eldobható Pelenka Mérete 1 , 210 Szám

Pampers' legpuhább pelenka VALAHAÚj ultrapuha, nedvszívó réteg nyugtatja, valamint védi a baba bőrét.Exkluzív Breathe Free Bélés kanóc nedvességet távol a bőrt, segít megőri

HUF 2539.80