• Legutóbbi
TUTCHY Baba pelenkázó Hátizsák, Változó Állomás Pad, 3 Az 1-ben Pelenka Hátizsák Apák s Anyák, Nagy Vízhatlan utazó táska (Szürke)

TUTCHY Baba pelenkázó Hátizsák, Változó Állomás Pad, 3 Az 1-ben Pelenka Hátizsák Apák s Anyák, Nagy Vízhatlan utazó táska (Szürke)

Buyers rating:
HUF 3869.10

Áruk mennyisége

[All-in-one design] A táskában nem csak egy hátizsákot, kínál, rengeteg lehetőséget használni; lehet használni, mint egy változó hátizsák, pelenkázó, kiságy, vagy csatlakoztatható a babakocsi a hurok a vállpántElegáns, nagyon alkalmas, utazás, kirándulás, vásárlás vagy, mint egy orvosi táskát.Ráadásul a kényelmes unisex design teszi ezt a pelenka hátizsák tökéletes utazik, a fiúk, lányok. [Prémium megerősített varrások a vállpántok, illetve kezelni; vízálló külső bevonat, vízálló rekesz nedves törölközőt, gyakran használt partedli, vagy pelenkát.Egyik oldalán pockets fogad el, kettős hasznosítású design, törlőkendő könnyen kivont egy lyuk a külső réteg. [Nagy Kapacitás, valamint a Többfunkciós] Pelenka hátizsák van egy nagy kapacitású (Méret : 12.93"H), 16 belső épült Töltés USB Port, hogy segítsen tölteni a mobilt, a kényelmesen (külön Mobile power) lehet hordozható.A plusz babakocsi pántok, masszív, könnyen lefagy a babakocsi, felszabadítva a kezét az utazás. [Nem csak a mama táska] anyukák' megváltó, a kemény mindennapi helyzetekben.Nem kell aggódnia a baba megható koszos nyilvános felületeken, ha pelenkát cserélni.Ez biztosítja a biztonságos, higiénikus hely, ahol pelenkát cserélni bármikor, és/vagy hagyja, hogy a baba többi.Ideális születési ajándék a születés egy újszülött!. [All-in-one design] A táskában nem csak egy hátizsákot, kínál, rengeteg lehetőséget használni; lehet használni, mint egy változó hátizsák, pelenkázó, kiságy, vagy csatlakoztatható a babakocsi a hurok a vállpánt.Elegáns, nagyon alkalmas, utazás, kirándulás, vásárlás vagy, mint egy orvosi táskát.Ráadásul a kényelmes unisex design teszi ezt a pelenka hátizsák tökéletes utazik, a fiúk, lányok. [Prémium megerősített varrások a vállpántok, illetve kezelni; vízálló külső bevonat, vízálló rekesz nedves törölközőt, gyakran használt partedli, vagy pelenkát.Egyik oldalán pockets fogad el, kettős hasznosítású design, törlőkendő könnyen kivont egy lyuk a külső réteg. [Nagy Kapacitás, valamint a Többfunkciós] Pelenka hátizsák van egy nagy kapacitású (Méret : 12.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Bacati Steppelt Körök Kék Csokoládé Pelenka stcker
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Bacati Steppelt Körök Kék Csokoládé Pelenka stcker

PamutKék / Csokoládé Pelenka stcker.Jön a csokis chording a kapcsolatunk, hogy tartsa rengeteg pelenkát.Tartsa a baba pelenka belül eléri a divatos Bacati Steppelt Körök Pelenka Gy�

HUF 0.33