• Legutóbbi
A puha, Sima Reuseable Pelenka Nyomtatott Pelenka, Mosható Pelenka Tartós Pelenka Baba Haza Szabadtéri(Vegyes szín (BL043))

A puha, Sima Reuseable Pelenka Nyomtatott Pelenka, Mosható Pelenka Tartós Pelenka Baba Haza Szabadtéri(Vegyes szín (BL043))

Buyers rating:
HUF 8361.00

Áruk mennyisége

Ez lehet mosni, sokszor anélkül, hogy alakváltozás, sérülés, vagy gyengül, valamint megakadályozza a vizelet szivárogEz lehet mosni, sokszor anélkül, hogy alakváltozás, sérülés, vagy gyengül, valamint megakadályozza a vizelet szivárog.Ez a pelenka épített egy threelayer design, a külső réteg (arc ruhával) fokozza, vízálló, légáteresztő TPU film.Ez a film a nagyfokú rugalmasság, szakítószilárdság, feszített, de jó puha.A hátsó derék megnyitása, a nedvszívó pad könnyen ki lehet venni a pelust lehet mosott, szárított, amely jelentősen lerövidül a szárítási idő.A puha derék lábam keretek tervezték, rugalmas lezárások, hogy megakadályozzák oldalon vizeletcsepegés.A méret a pelenka megfelelően lehet beállítani, hogy a baba alakja.Szolgáltatás : 1. Ez a pelenka épített egy threelayer design, a külső réteg (arc ruhával) fokozza, vízálló, légáteresztő TPU film.Ez a film a nagyfokú rugalmasság, szakítószilárdság, feszített, de jó puha. Ez lehet mosni, sokszor anélkül, hogy alakváltozás, sérülés, vagy gyengül, valamint megakadályozza a vizelet szivárog. A belső réteg a funkció a víz áteresztő képesség, valamint antireverse ozmózis.Amikor a baba vizel, a vizelettel gyorsan át a belső réteg a (középső réteg) vizelet pad, kényelmes használni. A hátsó derék megnyitása, a nedvszívó pad könnyen ki lehet venni a pelust lehet mosott, szárított, amely jelentősen lerövidül a szárítási idő. A puha derék lábam keretek tervezték, rugalmas lezárások, hogy megakadályozzák oldalon vizeletcsepegés.A méret a pelenka megfelelően lehet beállítani, hogy a baba alakja.Spec : Állapot : 100% Márka New Item Típus : Szövet Diaper Material : Külső szövet (kötött ruha + lélegző TPU film), belső anyag (csiszolt szövet) Termék Méret : Hossz : Kb.8-ban, Szélesség : Kb.8 a (±1-2 cm) (Hajtogatott Méret) Méret : Átlagos Méret (S, M, L, három méretben állítható) Csomag Lista : 1 x Diaper Notice : 1. Kérem, engedje meg, enyhe hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Pampers Koraszülött Swaddlers P-s 27 Pelenka
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Pampers Koraszülött Swaddlers P-s 27 Pelenka

#1 választás a kórházak (alapuló értékesítési adatok)Akár 12 órás védelem.Takaró , mint a puha kényelmes védelmet.Swaddlers színváltó nedvesség mutató.Egyedi Nyeli El B�

HUF 3.33