• Legutóbbi
FEHÉR CHIA OLAJ. - Os Tisztaságú/Természetes, Hidegen Sajtolt Hordozó Olaj. 2 fl.oz-60 ml. A Bőr, a Haj, a Lip-Körömmel Érdekel.

FEHÉR CHIA OLAJ. - Os Tisztaságú/Természetes, Hidegen Sajtolt Hordozó Olaj. 2 fl.oz-60 ml. A Bőr, a Haj, a Lip-Körömmel Érdekel.

Buyers rating:
HUF 8091.00

Áruk mennyisége

100 % - os TISZTASÁGÚEgy Kicsit Sokáig tart, Gyorsan Felszívódik, Nem Zsíros, Vegyi anyag Mentes, Nem tesztelték Állatokon, NEM TARTALMAZ TARTÓSÍTÓSZERT.FEHÉR CHIA OLAJ kiválóan alkalmas az ekcéma, pikkelysömör, viszkető, száraz bőr.FEHÉR CHIA MAG OLAJ alkalmas minden bőrtípusra, különösen száraz/ hámló, érzékeny, érett bőr öregedése.Javítja rugalmasságát, tónusát, fényesebb ösztönzi a regeneráció, a bőr sejtek.FEHÉR CHIA OLAJ remek striák, hegek.Ennek eredményeként a szer minősége, amely feszesebbé teszi a bőrt.Használt helyileg hegek, striák, kiütések, égési sérülések, akne, hegek, repedezett bőr.FEHÉR CHIA OLAJ magas minőségű olaj egy nagyszerű szer a bőr & haj.Fehér Chia Olaj tartalmaz omega-3,6 & 9 mono zsírsavak, valamint a vitaminok, E -, B1 -, B2 -, B6 -, cink.Ezek mind hasznos tápanyagok, amelyek lehetővé teszik, enyhíti az irritációt, bőrszárazság, hámlás, csökkenti a ráncokat, majd elhagyta a bőr finom, puha.Ez segít megőrizni a bőr egészséges.Ez a hígítatlan Fehér Chia Mag Olaj gyorsan felszívódik a feszesebb, szebb, simább bőr.Tiszta Fehér Chia Mag Olaj figyelemre méltó, stabil forrása az omega-3 esszenciális zsírsavak-omega-6 esszenciális zsírsavak.Tiszta Fehér Chia Mag Olaj is figyelemre méltó forrása aminosavak, B-vitaminok, ásványi anyagok, beleértve a cink, így a bőr jelenik meg azonnal fényesebb, ragyogóbb.Az omega-3 esszenciális zsírsavak, valamint a B-vitamin megtalálható a Fehér Chia Mag Olaj hozzájárulnak a hatékonyság.Fehér Chia Mag Olaj beharangozott, mint egy hatékony összetevő segít, hogy harci egy sor makacs bőrbetegségek, valamint a heg megelőzés.Az antioxidáns, illetve aminosav-összetétele miatt tápláló kívül anti aging bőr.A koncentráció, a cinkkel együtt képes regenerálódni szövet is segíthet, hogy harci akne, akne hegek.ARC : EGY pár csepp elegendő kell alkalmazni, hogy tiszta, száraz bőr, arc, nyak.Ez a hatalmas, értékes olaj helyettesíti az éjszakai hidratáló.Nem zsíros, nem olajos, felszívódik a bőrbe, nagyon könnyen, egyszerűen nem hagy olajos érzem magam.HAJ : Add 2-3 csepp a saját kedvenc sampon vagy balzsam.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Yardley a Londoni angol Levendula Kézi Mosás, Tiszta
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Yardley a Londoni angol Levendula Kézi Mosás, Tiszta

Megvédi kezét szennyeződés ellen pedig baktériumokHidratáló készítmény, 90% ban természetes eredetű összetevők.Paraben mentes, Kegyetlenség ingyenes, Vegán barátságos.Egy

HUF 1079.10