• Legutóbbi
Rejuvinair C-Vitamin Szérum VÍZ ALAPÚ teafa OLAJ AZ ÉRZÉKENY BŐR - Gyógyítani, Pótolni, Helyreállítani, Szép Bőr, Itt Kezdődik (C-VITAMIN SZÉRUM)

Rejuvinair C-Vitamin Szérum VÍZ ALAPÚ teafa OLAJ AZ ÉRZÉKENY BŐR - Gyógyítani, Pótolni, Helyreállítani, Szép Bőr, Itt Kezdődik (C-VITAMIN SZÉRUM)

Buyers rating:
HUF 4185.00

Áruk mennyisége

> Rejuvinair remek hidratáló is eltávolítja a finom vonalak, ráncok, a sötét foltok > A Rejuvinair az arcát, egész testét használja tisztítás után az arc vagy a test. > Férfi lehet kombinálni Rejuvinair a kedvenc köln, illetve alkalmazni az arcod, mint egy arcszesz, valamint hidratáló. > Rejuvinair is segít, ha a fájdalom a hatások a leégés, valamint sooths száraz, szép bőr területeken, mint a láb, könyök. > CSAK KÜLSŐ HASZNÁLATRA.Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tisztított Víz, Jambul (Eugenia Jambolana) Gyümölcs húsa & Seed Por, Phenoxyethanol, Caprylyl Gylcol, Tejsav, Tokoferol-Acetát, DEA PG-Propil-PEG/ PPG-18/21 Dimetikon, Hydroxythylcellulose, Diazolidinyl Urea, Illat, Melaleuca Limonum Illat, Melaleuca Alternifolia (Tea-Fa) Levél Olaj, Niacinamid, Butilén Glycon, Citrus Medica Limonum (Citrom) Héj Kivonat, Humulus Lupulus (Komló) Kivonat, Rosemarinus Officinalis (Rozmaring) Levél Kivonat, Equisetum Hiemale (Zsurló) Kivonat, Pinus Strobus Kéreg (Fenyő ftark) Kivonat, nyomelemek, hialuronsav, Phytonadione, Cink-Szulfát, DMAE-bitartarát formájában. -Én Made in USA által RJDS KFT Kansas City MO 64109 Használja Rejuvinair az arcát, egész testét használja tisztítás után az arc vagy a test.Rejuvinair remek hidratáló is eltávolítja a finom vonalak, ráncok, a sötét foltok.A nők Rejuvinair, mint egy alap sminket, vagy helyett, de a férfiak is össze Rejuvinair a kedvenc köln, illetve alkalmazni az arcod, mint egy arcszesz, valamint hidratáló.Ellentétben a legtöbb kozmetikai termékek, aloe vera a fő összetevője, is egy víz alapú termék.Rejuvinair is segít, ha a fájdalom a hatások a leégés, valamint sooths száraz, szép bőr területeken, mint a láb, könyök.Gyógyítani, Feltölteni, Javítás, Rejuvinair!CSAK KÜLSŐ HASZNÁLATRA.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Whiskey Folyó Szappan - A Király Néni Szappan
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Whiskey Folyó Szappan - A Király Néni Szappan

Megjegyzés : Mivel minden szappanok kézzel készített, nincs két szelet identicalSzaftos Pletyka Illatos.A Király Néni Szappan.A Király Néni Szappan Drágám, add ide azt az üveget?

HUF 2.67
ZeoClay Arc-Maszk - Bio -
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

ZeoClay Arc-Maszk - Bio -

Professzionális arc maszk, 100% ban természetes Zeolit Klinoptilolit, tápanyagban gazdag ásványi alakult át a kémiai reakció, a hamu, a láva a vulkánok a tengervízTiszta Zeolit re

HUF 1.67