• Legutóbbi
Creip Ajak alvómaszk a Kollagén Peptid, ajak maszk száraz ajkak, egy Ajak Hidratáló Lip Care-Ajak Kezelés, Rózsaszín

Creip Ajak alvómaszk a Kollagén Peptid, ajak maszk száraz ajkak, egy Ajak Hidratáló Lip Care-Ajak Kezelés, Rózsaszín

Buyers rating:
HUF 899.10

Áruk mennyisége

MÉLY HIDRATÁLÓ : gyógyítani kezelni repedt, sérült száját, Adja meg a száját egy tartós zamatos színMatcha ajak alszik maszk megvédi az ajkakat a szárítás, rejuveenates őket, miközben alszol.Egy NAGYLELKŰ RÉTEG EZ a NYUGTATÓ MASZK, lefekvés előtt segít csökkenteni a flakiness tehát akkor ébred fel, hogy az ajkak, hogy kipihent, rugalmas, puha tapintású.NEM TÚLZOTT SZAG VAGY ÍZ : cseresznye Ajak Maszk van egy nagyon halvány, enyhe cseresznye illat, amely nem legyőzni.Ezt a nem ragacsos képlet egy csodálatos éjjel-nappal a kezelés, ami nagyon addicting a száját.GYÓGYÍTANI AJKAK ALVÁS KÖZBEN : a búcsúzás, hogy száraz, cserepes, repedezett ajak, mint használni a nyugtató, hidratáló cseresznye ajak alszik maszk balzsam.Amíg ön alszik, ez ajak maszk végül is gyógyít, valamint visszaállítja a száját, hogy lesz ultra puha, rugalmas.HASZNÁLAT : Elkenődött a megfelelő mennyiségű ezt a terméket egyenletesen a száját, lefekvés előtt.Használt pamut pad, vagy papírtörlővel óvatosan törölje le a fennmaradó ajak maszk, amikor felébredsz reggel, majd mossa meg a száját tiszta vízzel.Mi az oka a száraz ajkak?Ha a bőr sejtek kevésbé aktív, a kollagén hálózat, amely a bőr feszességét, a szerkezet összeomlik.A bőr akkor kiszárad formák, vonalak, ráncok, megjelenő vonalak, fehér csúnya halott bőr, ami még okozhat repedések a száját.Maycreate Ajak Maszk célja az volt, hogy természetesen javítása, feltétel ajkak egyik napról a másikra.Kell extra nedvességet?Folyamatosan szenved, cserepes ajkak?Maycreate Ajak Maszk csak, mit ajkad kell AJAK CARE1. Zárja a nedvességet. Lágyítja & smoothens ajkak. Javítja a megjelenését, száraz, repedezett ajkak. Védi az ajkakat hatásai ellen, a szabad gyökök. Létrehoz egy nedvességtartalmát intenzív hidratálást, hogy tart!Hogyan kell Használni a Maycreate Ajak Alszik Maszk?Alkalmazza a megfelelő mennyiségű alvás maszk egyenletesen a száját, lefekvés előtt.Reggel, használjon pamut pad, vagy papírtörlővel törölje le a maradék ajak maszk.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Bath & Body Works Krém, 8 Uncia A Strandon
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Bath & Body Works Krém, 8 Uncia A Strandon

24 Órát Nedvesség Testápoló KrémA csomagolás eltérő lehet.Evitamin, aloe, shea, meg kakaót butters, valamint a hialuronsav.Milyen szaga van : a tökéletes beach nap (homok, a nap,

HUF 1026.00
Frezyderm Színű Szem Balzsam 15ml
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Frezyderm Színű Szem Balzsam 15ml

Revitalizálja, valamint csökkenti a sötét karikákatEnyhíti a ráncokat.Színes álcázni sötét karikák.Revitalizálja, valamint csökkenti a sötét karikákat.Enyhíti a ráncokat.

HUF 2.00