• Legutóbbi
Ronas Őssejt Megoldás 0.16 oz 10vial, illetve Őssejt-Gazdag Krém 3.38 oz. Speciális Anti Aging Képlet. A Legjobb Anti-Aging Szérumot.

Ronas Őssejt Megoldás 0.16 oz 10vial, illetve Őssejt-Gazdag Krém 3.38 oz. Speciális Anti Aging Képlet. A Legjobb Anti-Aging Szérumot.

Buyers rating:
HUF 8910.00

Áruk mennyisége

TERMÉK JELLEMZŐK Ez a professzionális Ronas őssejt megoldás revitalizálja bőrt, helyreállítja a fényes, kristály-tiszta bőr tónusát, rugalmas bőr állapota a nyugtató hatást fejt ki Édesgyökér, valamint Porcsin KivonatokŐssejt-technológia serkenti a sejt újulat többrétegű liposome formula behatol mélyen, hogy tompítsa a durva, száraz bőr a Hipoallergén, valamint noncomedogenic, nem tömíti el a pórusokat.Használata AM-KOR.BŐR TÍPUS Nyugtató, hidratáló után a lézeres eljárás, vagy hámlás, bőrpír, valamint baj hajlamos bőr.FŐ ÖSSZETEVŐ, Hidrolizált Borsó Fehérje (őssejt aktivátor) : Revitalizáló, valamint a bőr barrier erősítése.Nátrium-hialuronát : Hidratáló, valamint a nedvesség megtartását.Zöld tea kallusz kultúra kivonat : Nyugtató, valamint a bőr barrier erősítése.A szója bab a placenta : Tisztázása, valamint a bőr barrier erősítése.KOREAI RONAS STEMCELL részvétel ingyenes, nem csak kegyetlenség-INGYENES, de szintén nem kísérleti állatok.Ez egy VEGÁN termék.Ez a legjobb minőséget a professzionális bőrápolás Beautysalon Koreában készült, s büszkék vagyunk arra, hogy nyújtson bőrápolás, hogy a férfiak, mind a nők, akik szeretnék ezt az anyagot.TERMÉK JELLEMZŐK Ez a professzionális Ronas őssejt megoldás revitalizálja bőrt, helyreállítja a fényes, kristály-tiszta bőr tónusát, rugalmas bőr állapota a nyugtató hatást fejt ki Édesgyökér, valamint Porcsin Kivonatok.Őssejt-technológia serkenti a sejt újulat többrétegű liposome formula behatol mélyen, hogy tompítsa a durva, száraz bőr a Hipoallergén, valamint noncomedogenic, nem tömíti el a pórusokat.Használata AM-KOR.Jellemzői Őssejtek : Fenntartani az élettan, illetve Bio kémiai egyensúly.A gyógyulás, a sejt helyreállítása sejt/szerv, a regeneráció, a bőr egyensúlyát Anti aging, Bőr Tónusát fel, Anti elhízás, Anti gyulladás, Anti hajhullás, nő új haj Őssejt Aktivátor felszereltség növekedést azáltal, hogy elősegíti az őssejtek.Amikor az őssejt aktivátorok egészül ki kozmetikumok, elősegíti az őssejtek megerősíti a bőr gyógyítani.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Frezyderm Színű Szem Balzsam 15ml
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Frezyderm Színű Szem Balzsam 15ml

Revitalizálja, valamint csökkenti a sötét karikákatEnyhíti a ráncokat.Színes álcázni sötét karikák.Revitalizálja, valamint csökkenti a sötét karikákat.Enyhíti a ráncokat.

HUF 2.00