• Legutóbbi
XH‑M372 Audio Zaj Eliminator Modul Közös nevezőt Anti-Interferencia, Jel-Zaj Elszigeteltség Testület 1.8 x 1.2 a Kis Autók Beltéri Eszközök

XH‑M372 Audio Zaj Eliminator Modul Közös nevezőt Anti-Interferencia, Jel-Zaj Elszigeteltség Testület 1.8 x 1.2 a Kis Autók Beltéri Eszközök

Buyers rating:
HUF 598.50

Áruk mennyisége

ALAPELV : A XH‑M372 audio leválasztó modul kimenet, ground vezetékek elszigetelt egy transzformátor, nincs közös vezetéket, akkor ez a bizalomCSATLAKOZÁSI mód : Audio generátor modul két kapcsolódási mód, akkor a bemenet, mind a kimenet keresztül 3,5 MM-es fejhallgató-csatlakozó, vagy csatlakozhat közvetlenül a két kék vezeték csatlakozók, megfelelnek az alapvető követelmény.ALKALMAZÁS : a Zaj elszigeteltség testület modul használata két, egymástól független, magas minőségű audio transformers, amely alkalmas a kis autók, illetve egyéb beltéri eszközök, ideális választás az ön számára.HATÁSA : Audio zaj eliminator modul megszünteti a jelenlegi hangot, a közös nevezőt elszigeteltség audio transzformátor megszünteti a jelenlegi zaj, a AUX közös nevezőt, ami kényelmes, praktikus.MAGAS ÉRZÉKENYSÉG : Sztereó leválasztó modul magas érzékenység, magas csökkentése, az érzékenység, 10‑20 DB magasabb, mint a hasonló low‑end transformers, a hang teljes, a hang minősége, tiszta, kínál, jobb, ha a tapasztalat.Specifikáció : Elem Típus : Audio Leválasztó Modul Modell : XH M372 Áramkör Termékleírás : Kb.2 az határozza meg, Hogy a Zaj Által Okozott Közös Föld : 1. Használja a fejhallgatót, hogy kapcsolatba AUX (3,5 mm-es felületen) autó MP3, autós navigáció.Ha nincs zaj a fülhallgató ebben az időben, megerősíthető, hogy a zaj az autó berendezés által okozott közös nevezőt. Használja az audio kábellel csatlakoztassa egy akkumulátor meghajtású mobiltelefon vagy MP3 (megjegyzendő, hogy a mobiltelefon, MP3 kell, hogy nem csatlakozik semmilyen tápegység a kocsiban, mint például egy telefon), majd csatlakoztassa az AUX on a középső konzol a kocsiból, majd játssza le a zenét a mobil telefon, így nem lesz a zaj. győződhet meg arról , hogy az előző zaj okozta összesen földet. 3, Számítógép, Erősítő, Sztereó, CD : Használja a passzív fejhallgatót, hogy csatlakoztassa a számítógépet, hogy figyelj, hogy van-e zaj, használata a telefont csatlakoztassa az erősítő, audio meghallgatásra, ha megpróbálja hallja mind, anélkül, hogy a zaj, az alapvető határozat által okozott összesen.

Az áru jellemzői

Item Type:
Audio Isolator Module
Model:
XH M372
Circuit Board Specification:
Approx. 45 x 30mm / 1.8 x 1.2in
Determine Whether the Noise is Caused By Common Ground:
 
1. Use headphones to connect with AUX (3.5mm interface) of car MP3 and car navigation. If there is no noise from the earphone at this time, it can be confirmed that the noise of the car equipment is caused by common ground.:
2. Use an audio cable to connect a battery powered mobile phone or MP3 (note that the mobile phone and MP3 should not be connected to any power supply in the car, such as a telephone) and connect it to the AUX on the center console of the car, and play the music of the mobile phone so that there will be no noise. , you can confirm that the previous noise was caused by a total of land.:
3, Computer, Amplifier, Stereo, CD:
Use passive headphones to plug in the computer to listen to whether there is noise, use the phone plug in the amplifier, audio audition, if you try to hear both without noise, the basic decision is caused by a total of.
4, after the start of the car, the installed amplifier has a current sound, some models will appear more throttle, the greater the current sound, this product can solve this problem.:
Package List:
1 x Stereo Audio Isolator Module:

Vásárlók, ahogy tetszik

Raymarine Kvantum 18 Radom Vezeték Nélküli
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Raymarine Kvantum 18 Radom Vezeték Nélküli

A beállítás egy új szabvány a kompakt szilárdtestalapú radar, Kvantumbiztosítja a kiváló radar képalkotó mindkét hosszú, rendkívül rövid tartományokIntegrált WiFis, vékon

HUF 1.00