• Legutóbbi
TOPY Háromszög alakú Ék Olvasás Párnák Nyak Támogatás Párna Irodai karosszék Alkalmi Ágyéki Háttámla, Állítható Fejtámla Mosható huzat-c 45x55cm(18x22inch)

TOPY Háromszög alakú Ék Olvasás Párnák Nyak Támogatás Párna Irodai karosszék Alkalmi Ágyéki Háttámla, Állítható Fejtámla Mosható huzat-c 45x55cm(18x22inch)

Buyers rating:
HUF 1.67

Áruk mennyisége

Anyag : A Cég Háttámla, Magas Minőségű Anyagból,A Borító Készült Vászon, Valamint A Töltelék Gyöngy, Pamut szál;Tökéletes Olvasni Az Ágyban : Az Olvasás Párna Nagyon kemény Jelentős, Védi A Fej, a Nyak, a Váll, a hát Ágyéki, Valamint A nehéz; Ez Biztosítja a Kiváló Vissza Enyhíti A Stressz, Illetve Adja, Kényelmesen, Miközben Olvasás, tv-Nézés;.Állítható vissza ék párna : 3-Futómű állítható magasságú segít helyreállítani a gerinc természetes " s " alakú görbe, Elősegíti a helyes testtartást, valamint védi a gerinc alsó lemezek a stresszes tömörítés, Enyhíti a derékfájás.Funkció : A háromszög háttámla párna kemény elég felnőtt, hogy támaszkodni, valamint egy divat, lakberendezés ágy, Daybed, Kanapé, Fotel, Kanapé, Ágy, kanapé, Ülőke társalgó, Ablak, ülés, szoba, Lebegő ablak, Padló, Vendég szoba, minden évszakban;.Cserélhető, illetve mosható huzat : Csatolt cipzár, hogy a fedél levehető, valamint mosható; két oldalon zsebek kényelmes, praktikus Lehet elhelyezni, mobiltelefonok, Távirányító, Stb.Leírás : Anyag : Gyöngy, Pamut Tele Töltelék : Vászon Szövet Minta : Csíkos Ez A Háttámla Párna Egy Nagyszerű Dekoráció, Nagyon Praktikus. Tudományos Design : Tökéletes Háttámla Párna / Terhes Párna / Olvasás Párna, Állítsa be A Testtartás, Ahogy szeretné, Miközben az Olvasás, tv-Nézés; Tökéletes Nézi a Televíziót, A Kanapé, Vagy Olvas Az Ágyban. A Háromszög Alakú Háttámla Párna Egy Divat, Lakberendezés Ágy, Daybed, Kanapé, Fotel, Kanapé, Ágy, Kanapé, Ülőke Társalgó, Ablak, Ülés, Szoba, Lebegő Ablak, Vendég Szoba, Minden Évszakban. Cipzár Design, Könnyű szétszedni; párnahuzat Lehet Zöldfülű, Majd a Mosott. A Háttámla Támogatás Párna Megfelelő Keménység Lehet, Védi A szervezetet A Fáradt fájt; a Kényelem, Valamint megkönnyebbülés; Védi Alacsonyabb Gerinc Lemezek A Stresszes Tömörítés, Enyhíti a derékfájás. Kérjük, emlékezni Kell, Hogy Mivel A fényhatások, Monitor Fényerő/Kontraszt Beállításokat, Stb,A Tényleges Színe A Tétel, Talán Kicsit Más A Színe Mutatta A Képeket. Kérem, Engedje meg, 1-2 CM-0.78 Hüvelyk Hibák Miatt Különböző Kézi Measurebutt.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik