• Legutóbbi
GEEYOU 18x18 Rudy + Pankow Párnahuzat Divat Újdonság Párna Borító,3D-Nyomtatott Szuper Puha, Könnyű, Szoba, Ágy, Kanapé, Dekoráció, Ajándékok.

GEEYOU 18x18 Rudy + Pankow Párnahuzat Divat Újdonság Párna Borító,3D-Nyomtatott Szuper Puha, Könnyű, Szoba, Ágy, Kanapé, Dekoráció, Ajándékok.

Buyers rating:
HUF 1079.10

Áruk mennyisége

Puha, kényelmes, anyaga : poliészter, a borító puha, kellemes tapintású, kínál kényelmes, pihentető érzésMéret : 18" x 18" Párna helyezze be nem tartalmazza.Kitűnő a varrás technológia : A borító gondosan varrt a pontosság érdekében tartós, hosszú élettartam, így élvezheti, hogy az elkövetkező években.ideális ajándék választás : Ez a párna fedezze ideális ajándék a rajongók, születésnapok, bulik, vagy lakberendezési rajongók, mutatja, hogy a szerelem érdekel, hogy egy egyedi, kreatív módon. 3 D-s nyomtatási hatás : A mintákat a címlapon életre kelnek a vibráló, élénk színek, ami egy gyönyörű, szemet gyönyörködtető vizuális hatás azonnal karaktert kölcsönöz minden beállítást.Puha, kényelmes, anyaga : poliészter, a borító puha, kellemes tapintású, kínál kényelmes, pihentető érzés.Méret : 18" x 18" Párna helyezze be nem tartalmazza.Kitűnő a varrás technológia : A borító gondosan varrt a pontosság érdekében tartós, hosszú élettartam, így élvezheti, hogy az elkövetkező években.ideális ajándék választás : Ez a párna fedezze ideális ajándék a rajongók, születésnapok, bulik, vagy lakberendezési rajongók, mutatja, hogy a szerelem érdekel, hogy egy egyedi, kreatív módon. 3 D-s nyomtatási hatás : A mintákat a címlapon életre kelnek a vibráló, élénk színek, ami egy gyönyörű, szemet gyönyörködtető vizuális hatás azonnal karaktert kölcsönöz minden beállítást.Kétoldalas nyomtatás : A párna fedezze funkciók gyönyörű nyomtatott minták mindkét oldalon, hozzátéve, egy dekoratív érintse meg, hogy minden olyan helyiség, vagy kanapé.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Organikus Pamut Matracot Borító REMI
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Organikus Pamut Matracot Borító REMI

PamutKELL hitelesített 100% Organikpamut.Matrac lap nyílások egy biztonságos illeszkedik.Lélegző szövet légáramlás, valamint a szellőztetés.Illik REMI teljes méretű matrac (nem

HUF 3599.10