• Legutóbbi
clootess Tagbaszakadt Kötött Takarót, Zsenília Dobja - Meleg, Puha, Kényelmes Kanapé Boho Home Decor (Sötét Szürke 40x80 a)

clootess Tagbaszakadt Kötött Takarót, Zsenília Dobja - Meleg, Puha, Kényelmes Kanapé Boho Home Decor (Sötét Szürke 40x80 a)

Buyers rating:
HUF 5399.10

Áruk mennyisége

? Chenille Tagbaszakadt Kötött Takarót, - Ez a gyönyörű takarót lesz egy nagy ajándék, hogy te vagy, akit szeretszEz lehet díszíteni a nappaliban, hozzon létre egy ünnepi hangulatot, fotó háttér, valamint gyakorlati ágy felmelegedés kellékek. ✔️ Hihetetlen Magas Minőség - Az anyagok nem pilling, nem szórnak, könnyebb a kezelése, valamint egyedi kivitelezés.Így nem csak jól néz ki a dekoráció, hanem inkább gyakorlati. ✔️ Meleg & Kényelmes - 100% - Ban Kézzel készített Vaskos Takarót, A kötés dobni, nem viszket, vagy irritálja a bőrt, éppen ellenkezőleg ,olyan hihetetlenül puha, kellemes tapintású.Puha fit test, hatékonyan szabályozza a test hőmérsékletét. ✔️ Többcélú & Gyors Érkezés - kínálunk különböző méretű, kiválaszthatja, hogy az ön igényei szerint lesznek a tervezettnél.A takaró alkalmazandó ágy, kanapé, szék, jóga szőnyeg, pet-mat, vagy a baba játékteret.Világosságra, valamint az, ha egy különleges varázsa, hogy a nappali, háló, konyha, vagy a munka hely. ? Mosás tanácsot - gépben mosható alacsony hőmérsékletű vízzel mosható, semleges tisztítószerrel, ne áztassa sokáig.A társaság a felelős mindent, hogy az egyébként kiváló minőségű, magas minőségű, kielégítő szolgáltatás.A Start egy csodálatos élmény, Kattintson a 'KOSÁRBA' vagy 'VÁSÁRLÁS' Ma!. ? Chenille Tagbaszakadt Kötött Takarót, - Ez a gyönyörű takarót lesz egy nagy ajándék, hogy te vagy, akit szeretsz.Ez lehet díszíteni a nappaliban, hozzon létre egy ünnepi hangulatot, fotó háttér, valamint gyakorlati ágy felmelegedés kellékek. ✔️ Hihetetlen Magas Minőség - Az anyagok nem pilling, nem szórnak, könnyebb a kezelése, valamint egyedi kivitelezés.Így nem csak jól néz ki a dekoráció, hanem inkább gyakorlati. ✔️ Meleg & Kényelmes - 100% - Ban Kézzel készített Vaskos Takarót, A kötés dobni, nem viszket, vagy irritálja a bőrt, éppen ellenkezőleg ,olyan hihetetlenül puha, kellemes tapintású.Puha fit test, hatékonyan szabályozza a test hőmérsékletét. ✔️ Többcélú & Gyors Érkezés - kínálunk különböző méretű, kiválaszthatja, hogy az ön igényei szerint lesznek a tervezettnél.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik