• Legutóbbi
ALUDNI ZÓNA Reverzibilis Hűtés Súlyozott Takaró 20 lbs Királynő 60x80 cm Pressue Megkönnyebbülés Takarót a Felnőttek Prémium Üveg Gyöngyök (Kék+Szürke)

ALUDNI ZÓNA Reverzibilis Hűtés Súlyozott Takaró 20 lbs Királynő 60x80 cm Pressue Megkönnyebbülés Takarót a Felnőttek Prémium Üveg Gyöngyök (Kék+Szürke)

Buyers rating:
HUF 5849.10

Áruk mennyisége

??????? ???? ????? - A súlyozott takaró segíthet a gyerekek, mind a felnőttek, akiknek szükségük van egy mély hang aludni szimulálva az az érzésem, hogy megöleltMindig szorosan illeszkedik a test, hogy megakadályozzák, hogy elveszíti fedezze éjszaka. ??????? ???????? - A fedél mindkét fél 100% bambusz-viszkóz rost, 100% pamut, a következő siliconized mikroszálas kitöltése réteg, a legbelső prémium üveg gyöngyökkel réteg.A 7 rétegű, varrás, apró rekeszek zavarba varrás lezárhatja gyöngyökkel a belsejében a takaró nélkül szivárgás, majd egyenletesen ossza el a súlyt, majd gentlely a test. ??????-????? ?????? - Egy-oldalán 100% bambusz szál, valamint B-oldala 100% pamut.Bambusz side hűtő & sima, mintha alvó víz veszi körül.Szabályozza a test hőmérsékletét, tökéletes használata nyáron vagy meleg éghajlatú területeken.Pamut oldala puha, légáteresztő, alkalmas minden szezonban. ??? ?? ?????? - Válasszon egy súlyozott takarót, hogy foglalja el körülbelül 7-12% - a, a testsúly.Queen size 60x80 centis, 20lb a 180-220 kg.Súlyozott kör takarót a kanapéra, meditáció, jóga, még az irodai vagy heverészett otthon.Mosógépben mosható, hideg vízben, gyengéd sebesség, száraz, tiszta, száraz levegő lógni, száraz, vagy lapos, száraz. ???????????? ??????? - Már több, mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a tervezése, gyártása, kiváló minőségű ágynemű.Termékeink Öko-Tex Standard 100 tanúsítvánnyal, hogy mentes a káros vegyi anyagok.Biztosak vagyunk benne, az ügyfélszolgálat, bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy kielégítő megoldás, hogy 24 órán belül.Ez egy csodálatos ajándék ötlet férfiaknak-nőknek, diákoknak, szülőknek, Valentin napra, anyák Napja, apák Napja. ??????? ???? ????? - A súlyozott takaró segíthet a gyerekek, mind a felnőttek, akiknek szükségük van egy mély hang aludni szimulálva az az érzésem, hogy megölelt.Mindig szorosan illeszkedik a test, hogy megakadályozzák, hogy elveszíti fedezze éjszaka. ??????? ???????? - A fedél mindkét fél 100% bambusz-viszkóz rost, 100% pamut, a következő siliconized mikroszálas kitöltése réteg, a legbelső prémium üveg gyöngyökkel réteg.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik