• Legutóbbi
Mediflow Víz Párna - Eredeti Gyűjtemény, Rost Párnát. Ortopédiai Párna a Nyak Fájdalom, Állítható Víz Párnán az Alvás. (Egy Csomag)

Mediflow Víz Párna - Eredeti Gyűjtemény, Rost Párnát. Ortopédiai Párna a Nyak Fájdalom, Állítható Víz Párnán az Alvás. (Egy Csomag)

Buyers rating:
HUF 1.33

Áruk mennyisége

100% PamutKLINIKAILAG BIZONYÍTOTT : A Víz alap technológia klinikailag bizonyított, független Johns Hopkins tanulmány, hogy csökkenti a nyaki fájdalmat, javítja az általános minőségű az alvás, hozza a legjobb éjszakai alvás, amit valaha tapasztalt.IDEÁLIS MINDEN ALVÓ POZÍCIÓ : -Ha te egy oldalra, vissza, vagy a gyomor alvó vagy kapcsoló között - a víz mozog a feje, így soha nem kell módosítani, vagy pihe ez a párna.TESTRE A KÉNYELEM : A Víz alapú Párna, testre szabható, hogy a szeretet!Állítsa be a víz szintje, hogy a párna puha, közepes, iroda, vagy akár közepes cég.KIVÁLÓ ANYAG : Ez a párna készült a teljesen zárt, szigetelt víz tok egy rugalmas, poliészter szálak réteggel a tetején, a bevonata 100% antiallergén pamut shell, amely kivételes kényelmet a fejét.NINCS KOCKÁZAT TÁRGYALÁS : Víz létrehoz egy másik alvó érzés, amely kiváló kényelmet, valamint támogatják, hogy oly sok ember szereti!Próbáld meg, de ne aggódj, ha nem érted!Ajánljuk minden ügyfelünknek egy kockázatmentes, 30 napos elégedettségi.A Víz a Párnán, Mediflow Eredeti Rost párna klinikailag bizonyított, hogy csökkenti a nyaki fájdalom, illetve minőségének javítása aludni.A víz párna az egyetlen állítható párna a nyaki fájdalom enyhítésére egy klinikai vizsgálat.Vélemények azt mutatják, hogy a víz párna hatékony a depresszió fejfájás, migrén.Ha keres egy csontkovács párna a nyaki fájdalom enyhítésére, valamint váll fájdalom bízz az alvás Mediflow.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

E by design PGN733BL45-18, 18x18, Kék
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

E by design PGN733BL45-18, 18x18, Kék

HypoallergénHely tiszta ajánlott.Kockás a tökéletes őszi minta teljes a lakberendezés ebben a szezonban.Kockás a tökéletes őszi minta teljes a lakberendezés ebben a szezonban.E b

HUF 2.00