• Legutóbbi
FARUTA 3D Nyomtatás Végtelen PLA Selyem Végtelen 1.75 mm Több Színben, Alkalmas a 3D-s Nyomtató, valamint a 3D-s Nyomtatás Toll(Szín:Barna)

FARUTA 3D Nyomtatás Végtelen PLA Selyem Végtelen 1.75 mm Több Színben, Alkalmas a 3D-s Nyomtató, valamint a 3D-s Nyomtatás Toll(Szín:Barna)

Buyers rating:
HUF 4419.00

Áruk mennyisége

★A kész termék, világos színű, nem húzott a levegőben, majd a kész termék, sima, finom.Erős tartás, nem könnyű megtörni, hajlító erő.Nincs vetemedés, nem rajz, nem csatlakoztatja, nincs levegő buborékok, nagy szívósság, jó könnyedségével.Miután kiváló minőség-ellenőrzés, ez nagy tisztaságú, magas fejlődés, a környezetvédelem, illetve a nem-toxicitás.A huzal átmérője kevesebb, mint 0,02 mm-es, valamint az anyag egyenletesen facsart nyomtatás során, amely nem blokkolja a fejét, hatékonyan javítja a nyomtatás hatása.Etetés simán stabil kimenet, nincs dugulás.02, nincs levegő buborékok, nem könnyű lift, jó folyékonyság★.Használatával magas minőségű anyagok, nagy tisztaságú, nincs hulladék, újrahasznosított anyagok, stabil anyag, a kimeneti★.A huzal átmérője tolerancia ellenőrzött +0,02 mm, ami jobban elősegíti a nyomtatási eredmények, de a részletek meghatározása a siker vagy a kudarc.Alkotó nem beteges, nem rajz.Nem csatlakoztatja, a nyomtatott termék van jó hatással, sima, finom, illetve a szín pontos.Jó húzó erő, hajlékonyság, könnyed, alacsony zsugorodás.Jó forró olvadék : a felület jobb, simább melegítés után.Környezeti : PLA környezetvédelmi anyagok megfelelnek a követelményeknek, illetve nem irritáló ízlés szerint, majd a biztonság, valamint a környezetvédelem.3 D-s nyomtatási kellékek PLA 1kg/disc Material : PLAWire átmérő : 1.75 mm Printing hőmérséklet : 200~220°CDensity : 1.25±0,05 g/cm3 Melt áramlási sebesség : 5-7 g/10 perc (190°C, 2.16 kg) Szakítószilárdságú : ≥60 Mpa Flexural modulus : ≥60 Mpa Elongation a szünet : ≥3.0%Nettó súly : 1,0 KG / disk Package bruttó súly 1,3 KG / disk Disk méret : 20 cm × 5,8 cm × 6. Biológiailag lebomló anyagokból, környezetbarát. A nyomtatott termék magas fényű. Jó könnyedségével, a nyomtatás nem könnyű feltörni. Nyomtatás nagy területen termékek nem könnyű felemelni. Nem szagot bocsát ki, a nyomtatás során. Ez nem könnyű, hogy távolítsa el a támogatást. Az ütközési ellenállás viszonylag alacsony.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik