• Legutóbbi
GUPE Mobil Nyomtató, Tiszta Nyomtatás 26mm Nyomtatási Szélesség Hordozható Roller Érzékelő Kézi Nyomtató Ravaszkodó (Kávé, Tintapatron)

GUPE Mobil Nyomtató, Tiszta Nyomtatás 26mm Nyomtatási Szélesség Hordozható Roller Érzékelő Kézi Nyomtató Ravaszkodó (Kávé, Tintapatron)

Buyers rating:
HUF 1062.00

Áruk mennyisége

Szórakoztató DIY Nyomtatás : Támogatja a szabad DIY mintát nyomtatási anyagokra, a fényerő, szín, kontraszt, a minták állíthatóKiváló Hatások : annak Biztosítása, jó színvisszaadási eltérés nélkül, a nyomtató is van nagy pontosságú, találkozó az ön igényeinek a DIY.Egyszerű a Működés : Kompakt mérete lehetővé teszi a könnyű kezelhetőség, valamint szállító, a mobil nyomtató képes tetoválás minták, szavak stb.Tökéletes Ajándék : ezt add kézi nyomtató hogy a családja, a barátai, mint egy ajándék Karácsonyra, Hálaadás, születésnap, sőt még többet is.Alkalmazható Anyagok : A hordozható nyomtató képes a különböző anyagok, mint például a T-ing, vászon táskák, bögrék, notebookok, üveg, stb. Szórakoztató DIY Nyomtatás : Támogatja a szabad DIY mintát nyomtatási anyagokra, a fényerő, szín, kontraszt, a minták állítható. Egyszerű a Működés : Kompakt mérete lehetővé teszi a könnyű kezelhetőség, valamint szállító, a mobil nyomtató képes tetoválás minták, szavak stb. Alkalmazható Anyagok : A hordozható nyomtató képes a különböző anyagok, mint például a T-ing, vászon táskák, bögrék, notebookok, üveg, stb. Kiváló Hatások : annak Biztosítása, jó színvisszaadási eltérés nélkül, a nyomtató is van nagy pontosságú, találkozó az ön igényeinek a DIY. Tökéletes Ajándék : ezt add kézi nyomtató hogy a családja, a barátai, mint egy ajándék Karácsonyra, Hálaadás, születésnap, sőt még többet is.Specifikáció : Elem Típus : Kézi Printer Battery Kapacitás : 1 x beépített 7.2 V-os lítium elem, 1200m Ah.Töltési Felület : TÍPUS CSystem Követelmények : Android OS X-Motion Felirat : Roller sensor Accuracy : 300dpi Print Szélesség : Kb.02 in Cartridge Használat : 3500 alkalommal normál nyomtatás.Alkalmazás : Lehetővé teszi, hogy használja a különböző jelenetek, amelyek játszott a különböző anyagok, mint például a T-ing, vászon táskák, bögrék, notebookok, üveg termékek, stb.Hogyan kell Használni : Vegye ki azt a terméket kell telepíteni, illetve használni.A csomag Lista : 1 x Handheld Printer1 x Tinta Cartridge1 x Töltés Cable1 x Felhasználói Manual1 x Védő Cover1 x Műanyag Piece Note : Kérlek, ne tépd le a kék matricát a fehér borító, hogy elkerüljék a tinta felszívódását szivacs, tinta volatilization, szárítás, illetve egyenetlen tintasugaras nyomtatás hatása.

Az áru jellemzői

Item Type:
Handheld Printer
Battery Capacity:
1 x built in 7.2V lithium battery, 1200mAh.
Charging Interface:
TYPE C
System Requirements:
For Android, for OS X.
Motion Caption:
Roller sensor
Accuracy:
300dpi
Print Width:
Approx. 26mm / 1.02in
Cartridge Usage:
3500 times for standard printing.
Application:
Allows for use of various scenes, which can be played on a variety of materials, such as T shirts, canvas bags, mugs, notebooks, glass products, etc.
How to Use:
Take out the product to install and use it. :
Package List:
1 xHandheld Printer:
1 x Ink Cartridge:
1 x Charging Cable:
1 x User Manual:
1 x Protective Cover:
1 x Plastic Piece:
Note:
Please do not tear off the blue sticker on the white cover to avoid ink absorption by sponge, ink volatilization and drying, and uneven ink jet printing effect. :

Vásárlók, ahogy tetszik

Anncus 10db/Sok-3 2N3771 - (Szín: 10db(sok))
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Anncus 10db/Sok-3 2N3771 - (Szín: 10db(sok))

Szín : 10db(sok)Származási hely : KN (Eredetű).Figyelem : A komponensek csak új, eredeti!A komponensek csak új, eredeti!!A komponensek csak új, eredeti!!!Szállítási Megjegyzés :

HUF 1.00