• Legutóbbi
CXDTBH Multifunkcionális Tánc, Jóga Kiegészítő Gumiszalag Felnőtt Latin Képzési Gumiszalag Kezdő Jóga Ellenállás Zenekar (Szín :

CXDTBH Multifunkcionális Tánc, Jóga Kiegészítő Gumiszalag Felnőtt Latin Képzési Gumiszalag Kezdő Jóga Ellenállás Zenekar (Szín :

Buyers rating:
HUF 17088.30

Áruk mennyisége

Funkció : Anyaga nylon magas rugalmas fonalat, latex fonal, jó keze, jó szakítószilárdságú rugalmasság, jó helyreállítási, nem könnyű, de tartós. Könnyű, összecsukható, könnyen szállítható, könnyű tárolni, illetve szállítani. A gumiszalag van osztva 8 szakaszok száma egyértelmű, amelyet könnyű megtalálni.Kitágulnak, hogy 4cm, a nagyobb ellenállás, feszített 2-szer; ez felel meg az igényeinek különböző jóga, tánc testtartások felnőtt/gyermek;. 8 általános gyakorlat, testtartások, jóga, tánc kezdőknek követni a 8 testhelyzetek, stretching kiegészítő gyakorlatok hatékonyan szakaszon izmok.Irodai dolgozók használja gyakorlat enyhíti a nyakát, majd vissza a fájdalmat, segít a helyes testtartás, mégis lefogy. Anyaga nylon magas rugalmas fonalat, latex fonal, jó keze, jó szakítószilárdságú rugalmasság, jó helyreállítási, nem könnyű, de tartós. Könnyű, összecsukható, könnyen szállítható, könnyű tárolni, illetve szállítani. A gumiszalag van osztva 8 szakaszok száma egyértelmű, amelyet könnyű megtalálni.Kitágulnak, hogy 4cm, a nagyobb ellenállás, feszített 2-szer; ez felel meg az igényeinek különböző jóga, tánc testtartások felnőtt/gyermek;. 8 általános gyakorlat, testtartások, jóga, tánc kezdőknek követni a 8 testhelyzetek, stretching kiegészítő gyakorlatok hatékonyan szakaszon izmok.Irodai dolgozók használja gyakorlat enyhíti a nyakát, majd vissza a fájdalmat, segít a helyes testtartás, mégis lefogy.Szolgáltatás : 1. Anyaga nylon magas rugalmas fonalat, latex fonal, jó keze, jó szakítószilárdságú rugalmasság, jó helyreállítási, nem könnyű, de tartós. Könnyű, összecsukható, könnyen szállítható, könnyű tárolni, illetve szállítani. A gumiszalag van osztva 8 szakaszok száma egyértelmű, amelyet könnyű megtalálni.Kitágulnak, hogy 4cm, a nagyobb ellenállás, feszített 2-szer; ez felel meg az igényeinek különböző jóga, tánc testtartások felnőtt/gyermek;4. 8 általános gyakorlat, testtartások, jóga, tánc kezdőknek követni a 8 testhelyzetek, stretching kiegészítő gyakorlatok hatékonyan szakaszon izmok.Irodai dolgozók használja gyakorlat enyhíti a nyakát, majd vissza a fájdalmat, segít a helyes testtartás, mégis lefogy.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik

Boka Súly Kézi Súlyok Beállítása
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Boka Súly Kézi Súlyok Beállítása

JÖN EGY PÁR : Jön a 2 boka súlyokat, az EGYES boka súly súlya 5 kg, 2 CSOMAG boka súly 10 kgÁLLÍTHATÓ LÁB SÚLY : 5 cserélhető homok zsebek mindkét boka súly, minden zsebében

HUF 3.00
Északi Emelő Könyök Ujjú Nagy Csomag Kettlebell 13lb
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Északi Emelő Könyök Ujjú Nagy Csomag Kettlebell 13lb

Könyök Ujjú Véve A Teljesítmény, hogy a Következő Szintre a Prémium Súlyemelő Márka Északi Emelő 5mm Neoprén Ujja Biztosítja a Legjobb Támogatást Mindkét Férfi & Nő K�

HUF 4599.00