• Legutóbbi
20 Db/Doboz Vatta Rúzs, Tartós, Vízálló Folyékony Tapadásmentes Tetoválás Matt Rúzs, Hordozható Szájfény (Multicolor)

20 Db/Doboz Vatta Rúzs, Tartós, Vízálló Folyékony Tapadásmentes Tetoválás Matt Rúzs, Hordozható Szájfény (Multicolor)

Buyers rating:
HUF 899.10

Áruk mennyisége

[Hosszú, tartós, vízálló] Teljes smink, tartós hidratáló, nem könnyű eltávolítani a sminket, nem könnyű folt a kupa,nem elmosva, vízálló, valamint kissprooflehet, hogy smink sehol. [4 Népszerű színek] 4 szín közül lehet választani : piros, rózsa, piros, rózsaszín, meztelen.mindig van egy, amely megfelel önnek.Mi is a 4-szín kombináció, többé Nem kell aggódnod, hogy hogyan válassza ki a színek. [Különböző Alkalmakkor] Selymes, finom, elegáns, fény-ajkak, alkalmas minden évszakban a smink, különösen az irodában, társkereső, vásárlás, nyári felek barátaim, ez egy nagyon kényelmes, nagyon szép ajak smink, Ruha, könnyű viselet. [Hogyan kell Eltávolítani] . Mert a tetoválás rúzs hozzáteszi, egy ajak festék képlet, akkor kell használni a hétköznapi smink többször kell eltávolítani, vagy használja a szem, ajak, smink eltávolítása.Megjegyzés : Nem áll rendelkezésre terhes nők számára. [Hogyan kell Használni] Szét a fültisztító pálcikát mentén jelölt által a vízszintes vonal a vattacsomót, majd hagyja, hogy a vatta álljon egyenesen, hogy lehetővé teszi a folyadék áramlását, a másik végén (ez a folyamat körülbelül 2 másodperc, legyen óvatos, nem csöpög rá a kezét az első használat) , Használja a vatta, hogy egyenletesen kitöltse a felső, mind az alsó ajkát.Tulajdonságok : Típus : Pamut Rúzs Színe : Testszínű, Rózsa, piros, Piros, Rózsaszín, Mix Bőr Típus : Összes Nettó Súly : 25g (0.88 oz) Egy Doboz Méret : 11.94 a) Nettó Tartalom : 0.15 ml*20 Csomag Lista : 1*doboz Pamut Ajak Máz(20db) Hogyan kell Használni : 1. Tedd a fültisztító pálcikát függőlegesen, a szünet végén egy vízszintes vonal mark, ajak tetoválás folyadék áramlását egy másik végén. Várjon néhány másodpercet, amikor a másik végén teljes átitatott az ajak tetoválás folyékony, használjon egy fültisztító pálcikát, hogy egyenletesen kitöltse a felső, mind az alsó ajkát. Négy szín : rózsaszín, meztelen, piros, rózsa vörös, választhat, egy doboz vatta ajak máz lehet találkozni a szín szüksége van a hagyományos rúzsok. A legnépszerűbb rúzsok, hadd sétáljon mindig élen jár a divat.

Az áru jellemzői

Type:
Cotton Swab Lipsticks
Color:
Nude, Rose red, Red, Pink, Mix
Skin Type:
All
Net Weight:
25g (0.88oz)
Single Box Size:
11.1*5.8*2.4cm(4.37*2.28*0.94in)
Net Content:
0.15ml*20
Package List:
1*box Cotton Lip Glaze(20pcs)
How to Use:
1. Put the cotton swab verti-cally, break the end with a horizontal line mark, lip tattoo liquid will flow to another end.:
2. Wait for a few seconds, when the other end be full soaked with the lip tattoo liquid, use a cotton swab to evenly fill the upper and lower lips.:
Features:
1. Four colors:
pink, nude, red, rose red, to choose from, a box of cotton swab lip glaze can meet the color needs of conventional lipsticks.
2. The most popular lipsticks, let you always walk at the forefront of fashion.:
3. It does not stick to the cup and does not fade, allowing you to maintain perfect makeup throughout the day.:
4. full color, long-lasting makeup, cool, non-marking stick cup, long-lasting moisturizing. :

Vásárlók, ahogy tetszik

Királynő Helene Kakaóvaj Arc & Body Créme, 4.8 Oz
  • Legutóbbi
Vevő értékelése:

Királynő Helene Kakaóvaj Arc & Body Créme, 4.8 Oz

Megnyugtatja, puhítja rendkívül száraz bőrVédi a szárazság által okozott túlzott behatás.Segít csökkenteni a ráncokat.Ez a fényűzően gazdag, nem zsíros créme keverékek ka

HUF 1.67